جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رياضي و عمليات نظامي
-(7 Body) 
رياضي و عمليات نظامي
Visitor 316
Category: دنياي فن آوري
در جنگ جهاني دوم فرماندهي نظامي در انگلستان از گروهي از دانشمندان دعوتي بعمل آورد تا در مسايل سوق الجيشي و تدابير جنگي مربوط به دفاع زميني و هوايي اين کشور مطالعه نمايند. هدف آنها تعيين موثرترين روش استفاده از منابع محدود نظامي بود. از جمله مسايلي که مورد بررسي قرار گرفت مطالعه کارايي بمب افکنهاي نوع جديد و روش استفاده از راداري بود که به تازگي اختراع شده بود. تشکيل اين گروه علمي به عناون اولين فعاليت رسمي تحقيق در عمليات به شمار آمده است.
نام تحقيق در عمليات ظاهراْ بدين مناسبت داده شده بود که اين گروه به پژوهش در عمليات(نظامي) پرداخته بود. اين رشته جديد تصميم گيري از آغاز به عنوان رشته اي شناخته شده است که اطلاعات علمي را از طريق تلاش گروهي متخصص در نظامهاي مختلف به منظور تعيين بهترين نحوه استفاده از منابع محدود به کار مي گيرد.
نتايج اميدبخشي که توسط گروههاي تحقيق در عمليات در بريتانيا به دست آمده بود فرماندهي نظامي ايالات متحده را بر آن داشت تا فعاليتهاي مشابهي را شروع نمايد. از فعاليتهاي موفقيت آميز گروههاي آمريکايي مي توان مطالعه مسايل پيچيده تدارکات نظامي? ابداع الگوهاي جديد پرواز? طرح مين گذاري دريا و استفاده موثر از وسايل الکترونيکي را نام برد.
پس از جنگ موفقيت گروههاي نظامي توجه مديران صنعتي را به خود جلب کرد. اينان در جستجوي راه حلهايي براي مسايل خود بودند که بر اثر وارد شدنتخصص شغلي در تشکيلات تجاري روز به روز حادتر مي شدند. زيرا با وجود اين واقعيت که اصولا مشاغل تخصصي براي خدمت به هدف کلي يک سازمان به وجود مي آيند? اهداف فردي اين مشاغل ممکن است همواره با مقاصد آن سازمان سازگار نباشند. اين وضع منجر به مسايل تصميم گيري پيچيده اي شده است که نهايتا سازمان تجاري را مجبور نموده تا درصدد استفاده از موثرترين روشهاي تحقيق در عمليات برآيند.
اگرچه پيشگامي تحقيق در عمليات به عنوان يک نظام جديد با بريتانياي کبير بود چيزي نگذشت که رهبري اين رشته به سرعت در حال رشد را ايالات متحده به دست گرفت. اولين تکنيک رياضي در اين رشته که مورد قبول همه قرار گرفت و روش سيمپلکس برنامه ريزي خطي ناميده شد در سال 1947 توسط رياضيدان آمريکايي جورج.ب. دانتسيک به وجود آمد. ار آن به بعد با تلاشها و همکاريهاي علاقه مندان در موسسات علمي و صنعتي تکنيکها و کاربردهاي جديدي پديد آمده اند.
تاثير تحقيق در عمليات را امروزه مي توان در بسياري از زمينه ها مشاهده نمود. صحت اين امر تعداد زياد موسسات علمي است که دوره هايي در سطوح تحصيلي مختلف در اين رشته عرضه مي نمايند. در حال حاضر بسياري از شرکتهاي مشاور در مديريت سرگرم فعاليتهاي تحقيق در عمليات مي باشند. اين فعاليتها از کاربردهاي تجاري و نظامي فراتر رفته و اکنون بيمارستانها? موسسات مالي? کتابخانه ها? طراحي شهرها?? دستگاههاي ترابري و حتي بررسيهاي کشف جنايت را در برگرفته اند.
منبع:http://www.academist.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image