جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پرسش و پاسخ کامپيوتري
-(1 Body) 
پرسش و پاسخ کامپيوتري
Visitor 353
Category: دنياي فن آوري

در هنگام ثبت نام و ايجاد صندوق پست الکترونيک، من عضو چند گروه اينترنتي در ياهو شده ام و مرتباً از اين گروه ها پيغام هايي برايم مي آيد که اصلاً مورد نياز من نيست و صندوق پستي من در يک روز، پذيراي بيش از 150 ايميل ناخواسته است. بايد چکار کنم تا ايميل ها برايم نيايد؟

براي رفع اين مسئله، به آدرس زير رفته و اگر لاگين نبوديد، با مشخصات ياهوي خودتان لاگين کنيد:

http://groups.yahoo.com

بعد از لاگين کردن به لينک زير برويد:

Organize

سپس به لينک زير برويد:

My Groups

اين لينک در بالاي صفحه سمت راست قرار دارد. در صفحه بعدي روي لينک
Edit My Groups که در بالاي صفحه سمت چپ قرار دارد کليک کنيد. در اين قسمت سمت راست صفحه، چک باکس هايي قرار دارند که عنوان Leave Group در بالاي صفحه نوشته شده است. اکنون هر گروهي که ناخواسته است، کافي است باکس آن را تيک بزنيد. ضمن اينکه در صورت تمايل مي توانيد از آن گروه خارج نشده و فقط ارسال ايميل را متوقف کنيد که اين امکان بهتري است، چون ممکن است در صورت خروج کامل، دوباره نرم افزارهاي اتوماتيک شما را عضو کنند. ولي اگر وضعيت No Emails را انتخاب کنيد، آن وقت همچنان عضو هستيد، ولي ايميلي براي شما ارسال نمي گردد و در نهايت پايين صفحه، بر روي دکمه Changes Save کليک کنيد تا از آن گروه ها خارج شده، يا وضعيت عدم ارسال ايميل فعال گردد.

آيا ويندوز XP اين امکان را دارد تا بدون استفاده از نرم افزار اضافي، آن را طوري تنظيم کنيم تا در زمان معيني خاموش شود؟

بله ويندوز XP امکان اين کار را به شکلي مخفي و بسيار جالب و کارآمد داراست. بدين شکل که با يک عمل ساده مي توان تايمري را ظاهر کرد که بسته به زمان دلخواه شما، سيستم را خاموش خواهد کرد. براي اين کار، از منوي Start وارد Run شده و عبارت زير را وارد نماييد:

Shutdown-s-t TIME

دقت کنيد که به جاي عبارت TIME زمان دلخواهي را که مي خواهيد سيستم پس از آن خاموش شود، بر حسب ثانيه وارد نماييد. به عنوان مثال قصد داريم تا کامپيوتر يک ساعت ديگر به شکل اتوماتيک خاموش شود. براي اين کار کافي است عبارت Shutdown-s-t 3600 را درRun وارد نموده و نهايتاً Enter بزنيم. پس از اين کار خواهيد ديد پنجره اي باز خواهد شد که تايمر آن تا زمان به صفر رسيدن و خاموش کردن سيستم، کار خواهد کرد. در عين حال براي ريستارت کردن اتوماتيک هم مي توانيد از دستور زير بهره بگيريد:

Shutdown-r-t TIME

براي متوقف کردن تايمر هم مي توانيد دستور زير را درRun وارد کنيد:

Shutdown-a

در نرم افزار Excel تعداد زيادي چارت تهيه کردم، ولي ظاهر آنها با هم اندکي تفاوت دارد. چگونه مي توانم همه را به يک فرمت در آورم؟ چون درست کردن تک تک آنها زمان زيادي مي برد. آيا راهي وجود دارد؟

همان گونه که مي دانيد، تنظيمات مربوط به فرمت چارت ها در اکسل، بسيار وقت گير و گاهي کسل کننده است، ولي براي اينکه همه چارت هايي را که درست کرده ايد، با يک ترفند به يک فرمت دلخواه درآوريد، لازم است تا ابتدا يکي از چارت ها را انتخاب کرده و فرمت ايده آل خود را روي آن کامل کار کنيد. يعني همان فرمتي را که مورد نظر شماست، کامل روي آن اجرا کنيد. حال اين چارت را انتخاب (select ) کنيد.
سپس با فشردن دو کليد Ctrl+C چارت را کپي کنيد. حالا چارت مقصد را که مي خواهيد فرمت آن را تغيير دهيد، انتخاب (select ) کنيد. در مرحله بعد، از منوي Edit بالاي صفحه، گزينه Paste Special را انتخاب کنيد و در پنجره ظاهر شده، گزينه Formats را انتخاب کرده و Ok کنيد. به همين سادگي کليه فرمت هاي چارت شما کپي مي شوند.

بر روي سيستم من، آنتي ويروس مک آفي نصب است و کاملاً نيز از آن راضي هستم و هميشه آن را آپديت مي کنم. تنها مشکل من اين است که اگر بخواهم مجدداً ويندوز نصب کنم، آيا بايد تمام مراحل آپديت را از ابتدا انجام دهم؟ آيا راهي براي دسترسي به آپديت هاي فعلي اين ويروس ياب نيست؟

آنتي ويروس مک آفي را مي توان پس از Kaspersky و Nod32، يکي از قوي ترين آنتي ويروس هاي حال حاضر ناميد.اين آنتي ويروس که از قدمت زيادي نيز برخوردار است، از قابليت آپديت و به روزرساني قدرتمندي نيز پشتيباني مي کند. اما در اين ميان مشکلي نه تنها براي مک آفي، بلکه براي کليه آنتي ويروس ها وجود دارد. به طوري که معمولاً پس از نصب نسخه اي از آنتي ويروس، کاربر اقدام به روزرساني پايگاه داده نرم افزار مي کند و به مرور زمان، اين آپديت ها تکميل مي شود. اما پس از نصب يک ويندوز جديد و نصب مجدد آنتي ويروس، کليه آپديت هاي قبلي پاک خواهد شد و کاربر مجبور است کليه آپديت ها را مجدداً دريافت نمايد. اين موضوع به دليل بالا رفتن حجم آپديت ها گاهي بسيار آزاردهنده است.
اما براي اينکه از فايل هاي آپديت فعلي آنتي ويروس استفاده کنيد، پس از نصب مک آفي کافي است تنها يکبار آن را کاملاً آپديت کنيد.
سپس به مسير زير برويد:

C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine

دقت کنيد منظور از C، درايوي است که ويندوز در آن نصب شده و مي تواند متغير باشد. اکنون سعي کنيد سه فايل avvscan.dat، avvsclean.dat و avvnames.dat را يافته و با راست کليک بر روي آنها و انتخاب Copy، آن ها را کپي کنيد. سپس اين سه فايل را در يک محل مناسب Paste نماييد.
اکنون پس از نصب مجدد ويندوز و يا جهت استفاده از آپديت ها در يک سيستم ديگر، کافي است اين سه فايل را مجدد در مسير ياد شده با فايل هاي قبلي جايگزين نماييد. تنها دقت کنيد برنامه McAfee در زمان اين کار بسته باشد. در پايان نيز پس از اين کار سيستم را يکبار ريستارت کنيد تا تغييرات اعمال گردد.

براي پروژه دانشجويي خود با نرم افزار پاور پوينت کار کردم و مي خواهم بعد از جلسه، به هر کدام از استادان يک CD بدهم که شامل متن پروژه و عکس ها و فايل پاور پوينت، فونت ها و موسيقي و... باشد که به طور خودکار اجرا شود. براي اين کار مرا راهنمايي کنيد.

به عرض مي رسد براي اين کار در powerpoint ابزاري به نام Package for CD وجود دارد که اين ابزار کارهاي زير را انجام مي دهد. اين نرم افزار، powerpoint viewer را آماده مي کند، فونت ها را در فايل ذخيره مي کند، تمام فايل هاي لينک شده به فايل پاور پوينت را شناسايي مي کند و در انتها همه موارد ذکر شده را به صورت مستقيم بر روي يک CD رايت مي کندو CD را در حالت اجراي خودکار يا Autorun قرار مي دهد. اکنون براي ساخت چنين موردي، بايد پاور پوينت 2007 را باز کرده و از دکمه office button، گزينه publish را بزنيد و از آنجا گزينه package for cd را انتخاب کنيد. بعد از انتخاب گزينه فوق، پنجره اي باز مي شود و مي توانيد تنظيمات زير را انجام دهيد. براي سي دي خود يک نام در قسمت
Name the CD وارد کنيد. در صورتي که بيش از يک فايل powerpoint داريد، با گزينه add files آنها را انتخاب کرده تا در سي دي کپي شوند. با انتخاب گزينه options نيز انتخاب هاي متعددي را خواهيد داشت.
در عين حال مي توانيد نحوه نمايش فايل ها را با view package تنظيم کنيد تا در هنگام گذاشتن سي دي داخل دستگاه، چه عملياتي انجام شود. مثلاً شروع نمايش تمام فايل ها به ترتيب، يا شروع نمايش اولين فايل، يا بعد از انتخاب فايل توسط کاربر نمايش شروع شود، و يا سي دي به صورت خودکار اجرا نشود.
سپس با انتخاب گزينه Linked Files، تمامي فايل هاي لينک شده، به فايل powerpoint کپي خواهند شد. همچنين در صورتي که گزينه Embedded truetype fonts را انتخاب کنيد، تمام فونت هاي استفاده شده در فايل powerpoint شما نيز کپي مي شود.همچنين مي توانيد براي فايل خود پسوند نيز بگذاريد. با فعال کردن گزينه ... Inspect presenation نيز تمامي اطلاعات شخصي شما ازروي فايل پاک مي شود. بعد از اينکه تمامي تنظيمات را انجام داديد، به صفحه اصلي Package for CD باز گرديد و در صورتي که مي خواهيد بسته (پکيج) شما بر روي يک سي دي رايت شود، گزينه Copy to CD و در غير اين صورت با زدن گزينه
Copy to folder، تمامي بسته در يک فولدر کپي خواهد شد.

به تازگي يک دوربين ديجيتال با کيفيت خريداري کرده ام و بسيار مايل هستم تا عکس هايي را که مي گيرم، به اسلايدشو تبديل کنم؛ البته با افکت و موزيک. برنامه اي که همراه دوربين به من دادند اين کار را انجام مي دهد، ولي امکانات کمي دارد.لطفاً يک نرم افزار خوب در اين رابطه معرفي کنيد.

تصور مي کنم نرم افزار ProShow در اين برنامه حرف اول را مي زند. در واقع پس از نصب برنامه، در قسمت General مي توانيد نامي براي پروژه خود انتخاب کنيد. سپس مي توانيد به قسمت Sound Track رفته و با استفاده از کليد Add يک فايل Mp3 را باز کنيد. در صورتي که تعداد عکس هاي شما خيلي زياد و بيشتر از مدت زمان پخش يک موزيک بود، مي توانيد چند Track را انتخاب کنيد و با استفاده از کليدهاي تنظيم، شروع و پايان هر آهنگ را به سليقه خود تنظيم کنيد. بعد از هر بار تغيير در کار، سعي کنيد پيش نمايش آن را نگاه کنيد تا به تغييرات کنترل کافي داشته باشيد. چون يکي از اشکالات برنامه، نداشتن کليد Undo است. همانطور که مي دانيد، در زماني که اشتباهي انجام شود و يا مايل باشيد به چند مرحله قبل تر برگرديد، اين کليد مي تواند به شما کمک فوق العاده اي بکند. اما متاسفانه اين برنامه از داشتن اين کليد محروم است. بنابراين در حين کار دقت کافي کنيد.
ضمناً براي استفاده از امکانات افکت، چندين راه وجود دارد و مي توانيد در قسمت Slide Show کليد راست موس را زده و select All را انتخاب کنيد تا همگي انتخاب شوند. سپس از toolbar بالا، گزينه Slide را انتخاب کرده و بعداً
Randomaize Transitions را انتخاب کنيد. در اين حالت مي بينيد که در کنار هر تصوير در قسمت Slide Show، افکت مخصوص به خودش نمايش داده مي شود. اين کار براي وقتي که تعداد تصاويرتان زياد است، بسيار مورد استفاده قرار مي گيرد. بعد از اتمام کار، شما بايد خروجي خود را مشخص کنيد. برنامه مذکور مي تواند خروجي هاي زير را به شما بدهد:

Screen Saver ,Video ,Executable ,VCD

در حالت اول يعني VCD مي توانيد خروجي را به
صورتCVD،XSVCD ،XVCD،SVCD داشته باشيد که هر کدام از اينها، دو حالت PAL و NTSC دارند. خروجي
Video File هم به صورت Mpeg و MpegII در اين برنامه قابل دسترسي است. يکي از خروجي هاي مورد علاقه من در اين برنامه، حالت Executable است. در اين حالت برنامه از پروژه شما يک فايل به صورت EXE درست مي کند و شما اين فايل را در هر کامپيوتري
مي توانيد با کيفيت صدا و تصوير بسيار عالي مشاهده کنيد. خروجي ديگر برنامه، حالت Screen Saver است با پسوند SCR و پس ساخت و تست از شما در مورد نصب در دايرکتوري windows سؤال مي کند. همچنين در صورتي که تمايل داريد پروژه شما در کامپيوتري که سيستم عامل windows در آن نصب است به صورت اتوماتيک اجرا شود،
مي توانيد از گزينه Autorun CD استفاده کنيد. در اين حالت پس از اينکهCD را در داخل درايو گذاشتيد، برنامه بدون دخالت کاربر اجرا مي شود. حال مي رسيم به زماني که مي خواهيم يک فايل از پروژه خود را به صورت VCD داشته باشيم. در حالت اول مي توانيد بر روي گزينه Video در toolbar کليک کنيد تا پنجره مربوط به آن باز شود. سپس در قسمت Video format نوع فايل خروجي خود را مشخص کنيد. در عمومي ترين حالت مي توانيد VCD را در حالت PAL انتخاب کنيد که بيشترين کاربرد را دارد. در حالت هاي پيشنهادي برنامه، قسمت Format Setting غيرقابل دسترسي است و در صورتي که در قسمت Video format گزينه Custom را مشخص کنيد، اين قسمت قابل دسترس مي شود. سپس نام و مسيري براي فايل خود انتخاب کرده و Create را کليک مي کنيد. در اين حالت فايل ايجاد شده را با برنامه هاي عمومي پخش VCD در کامپيوتر مي توانيد مشاهده کنيد و در صورتي که دستگاه CD Writer داريد، آن را به صورت يک VCD رايت کنيد.
روش ديگر، انتخاب گزينه Video CD است که در اين حالت پنجره اي باز مي شود. در گزينه Menu مي توانيد از ميان themeهاي مختلف، يکي را انتخاب کرده و در قسمت Titel اسمي براي صفحه اول پروژه خود انتخاب کنيد. در قسمت Outpot مانند قسمت Video نيز يک فرمت را انتخاب کنيد. معمولاً همان VCD به صورت PAL عمومي تر است. سپس بعد از زدن Create در صورتي که رايتر داشته باشيد، مي توانيد فايل خود را به صورت VCD کپي کنيد. حالا شما قادر خواهيد بود تصاوير خود را به صورت آلبوم هاي VCD درآوريد و از مشاهده آنها در TV لذت ببريد. يک نسخه رايگان از اين نرم افزار را که مخصوص ويندوز XP و ويستا مي باشد، مي توانيد از نشاني زير دانلود کنيد: (نسخه Proshow Gold 3.2 حجم حدود 16 مگابايت)

http://www.toggle.com/lv/group/

view/kl34698/ProShow_Gold.htm
نشاني ديگر دانلود: (نسخه ProShow Gold 4.0.2549 با حجم 17 مگابايت)

http://www.brothersoft.com/proshow-gold-17980.html

چه راهي وجود دارد تا در ويندوز Xp، حجم هر پوشه نيز نشان داده شود و مجبور نباشم تا هر بار به Propertise بروم؟

متاسفانه تاکنون در جايي نديدم که از طريق دستکاري در ريجستري بتوان اين قابليت را به ويندوز اضافه کرد، ولي با نصب يک برنامه کوچک مي توان اين مشکل را برطرف کرد و علاوه بر نمايش حجم پوشه ها، حجم فايل ها را نيز مشاهده کرد. Folder size نام نرم افزاري است که به طور پنهان و در پس زمينه ويندوز فعاليت کرده و حجم تمامي فايل ها و پوشه ها را در ستوني جديد نمايش مي دهد. البته بعد از نصب برنامه بايد وارد پنجره explorer شده و نحوه نمايش درايوها را بر روي Detail تنظيم کنيد. در ادامه بر روي نوار نمايش دهنده جزئيات فايل کليک راست کرده و گزينه Folder size را جهت فعاليت انتخاب نماييد.
براي دريافت برنامه از اين نشاني استفاده کنيد:

http://www.softpedia.com/get/system/OS-Enhancements/Folder-
Size-Explorer-Extension.shtml
http://www.download.com/Quick-View-Folder-Size/3000-2248_4-10278084.htm

لطفاً بفرماييد مرتبط کردن يک Text Box يا يک AutoShape به يک سلول، به صورت لينک را در Excel چگونه بايد انجام داد؟

نخست يک text box يا AutoShape رسم کنيد. حالا text box يا AutoShape ايجاد شده را انتخاب (select) کنيد و روي formula bar نوار بالاي صفحه که فرمول ها در آن نمايش داده مي شوند، کليک کنيد و علامت =را تايپ کنيد.
حال بر روي سلول مورد نظرتان کليک کنيد و کليد enter را فشار دهيد. همان طور که مشاهده مي کنيد، اطلاعات سلول مورد نظرتان به text box يا AutoShape به صورت لينک منتقل شده است. حالا مي توانيد از طريق روش هاي معمول، format دلخواهتان را به text box يا AutoShape بدهيد.

مدتي است که من اصلاً نمي توانم با نرم افزار چت خود Windows live messenger آنلاين شوم و پيغام زير برايم مي آيد:

Because the service temporarily unavailable singing in
to windows live messenger failed Please try again later
Error Code : 810003CL

دوست گرامي بايد به اطلاع شما برسانيم که اين مشکل به اين دليل است که سرويس Hotmail و MSN، از چندي پيش و در پي اعمال قوانين تحريم عليه ايران، درخواست هاي رسيده با نام کشور ايران را پشتيباني نمي کنند و به همين دليل است که شما و ساير کاربران، با چنين پيغامي مواجه مي شوند. اين در حالي است که اعمال چنين محدوديت ها و موانعي، کاملاً مخالف پروتکل موافقتنامه جريان آزاد اطلاعات و اينترنت تاييد شده توسط مجمع عمومي سازمان ملل متحد بوده و در واقع عملي غيرقانوني محسوب مي شود که از چند سال گذشته و به طرق مختلف، توسط شرکت هاي آمريکايي اعمال مي شود.

مي خواهم يک سايت براي ارائه محصولات خودم راه اندازي کنم، ولي براي نام گذاري آن، با مشکل مواجه شدم. لطفاً در ارتباط با نام گذاري سايت ها اگر مطلبي وجود دارد، توضيح دهيد.

خب، البته اين يک موضوع کمابيش ذهني و سليقه اي است. اما براي يک انتخاب خوب، بايد اين نکات را در نظر گرفت:
1-يک نام دامنه مناسب به راحتي به ذهن سپرده مي شود و به راحتي نيز تايپ مي شود. به طور کلي يعني يک نام کوتاه انتخاب کنيد. 2- در صورت امکان، هجي ها بايد از هم جدا شوند. مثلاً وقتي Better WritingSkills را به عنوان يک دامنه انتخاب کرديد، عمداً هجي ها را در نظر نگرفتيد. البته اگر به شکل Better-Writing-Skills انتخاب کرده بوديد، خيلي راحت تر خوانده مي شدند، ولي مشکل اينجاست که گفتن اين نام به اين شکل، خيلي مشکل است. در واقع اگر کسي آدرس وب شما را بپرسد و جواب بدهيد Better خط تيره Writing خط تيره Skills دات Com، مطمئناً انتظار نداريد اين نام را به خاطر بسپارد. ضمناً اکثر نام هاي دامنه، خط تيره ندارند. بنابراين وقتي اسم دامنه تان را به کسي مي گوييد، اکثراً آن را بدون خط تيره تايپ مي کنند. 3-بهتر است شکل جمع کلمات را انتخاب کنيد، البته اگر مناسب با موضوع باشد. مثلاً اگر قطارهاي اسباب بازي مي فروشيد، انتخاب نام toytrains.com بهتر است تا toytrain.com
4-برنامه هاي جستجوي نام دامنه، مي توانند براي انتخاب نام هاي مختلف به شما کمک کنند. يکي از اين برنامه ها Mozzle Std است که مي توانيد آن را از آدرس زير و رايگان دريافت نماييد:

http://www.simtel.net/pub/pd/54228.html

در حقيقت وقتي براي انتخاب يک نام دامنه، فکر مي کنيد، برنامه هايي مثل اين برنامه، کمک هاي بزرگي هستند براي انتخاب بهتر آن.
5-اگر محصولات يا خدماتتان را براي مصرف کننده هاي يک کشور خاص بازاريابي مي کنيد، حتماً از دامنه هاي top-level آن کشور استفاده کنيد. مثلاً اگرخرده فروشي محصولي را در کشور نيوزلند انجام مي دهيد، از دامنه هاي nz. و در ايران از دامنه هاي ir. استفاده کنيد. اين به شناخت محلي بودن سايت شما خيلي کمک خواهد کرد. از طرف ديگر اگر محصولات يا سرويس هاي خود را مي خواهيد جهاني بازاريابي کنيد، از دامنه هاي com. استفاده کنيد.
6-از کلمه هايي که هجي مشکلي دارند، استفاده نکنيد. به عبارتي از
کلمه هايي که به صورت متفاوت در بقيه کشورها هجي مي شوند، استفاده نکنيد. براي مثال، ColorChart.com ممکن است براي کساني که در بعضي از نقاط ديگر آمريکا زندگي مي کنند، به صورت colourChart.com باشد.
7-مطمئن شويد که اسم دامنه اي که انتخاب مي کنيد، نام تجارتي شرکتي نباشد يا اينکه مشکلات قانوني از اين قبيل نداشته باشد.
8-اسامي که مارک هستند مانند (BarnesAndNoble.com)، شايد بهتر از نام هاي عمومي مانند Books.com باشند. ساليان زياد همه بر اين باور بودند که نام هاي عمومي ارزش و اعتبار خيلي زيادي دارند (مثلاً در دهه 90 بعضي از نام هاي عمومي به قيمت هاي چند ميليون دلار خريد و فروش مي شد). اما جديداً تحليلگران اين رشته استدلال مي کنند که انتخاب دامنه اي که نام تجاري شما را بيشتر نمايان کند، خيلي مهم است. مثلاً اگر شما سرمايه گذاري زماني و پولي براي جا انداختن نام (مارک) خود مثلاً Toyota کرده ايد، بهتر نام Toyota.com را براي وب سايت خود انتخاب کنيد، به جاي يک نام عمومي از قبيل GreatCars.com
9-از انتخاب نام هاي خيلي مشابه با نام هاي موجود اجتناب کنيد. نه فقط به دليل مورد 7، چرا که مي خواهيد نام تجاري خود را بيش از رقبايتان جا بياندازيد.
10-به خاطر داشته باشيد که شما مالک نام دامنه خود نيستيد.شما فقط براي مدت زمان محدودي اين نام را اجاره مي کنيد. مواظب باشيد نام دامنه تان منقضي نشود، ضمن اينکه با انقضاي آن ممکن است رقباي شما آن را از چنگ شما در بياورند. بنابراين همواره نام دامنه خود را چند ساله اجاره کنيد (حداقل سه ساله) و حواستان باشد که زمان آن به سر نرسد و قبل از فرا رسيدن موعد، زمان آن را تمديد کنيد.
11-و سرانجام سعي کنيد نام دامنه و يا در واقع نام سايت شما، در زبان هاي اصلي و زنده دنيا، معناي بخصوص و يا بدي نداشته باشد. فرضاً نامي انتخاب نکنيد که در زبان هاي زنده اي همچون روسي، چيني يا فرانسه يا آلماني، معناي نامناسبي داشته باشد.
*چگونه مي توانم در اکسل از توابع آماري بهتر و مفيدتر استفاده کنم؟
بايد توجه داشته باشيد که وقتي اکسل را نصب مي کنيد، همه توابع نصب نمي شوند. در حقيقت بسته Analysis toolpak حدوداً شامل 100 تابع است. براي استفاده از اين توابع، بايد افزودني 92 را نصب کنيد. ممکن است که شما بخواهيد Anaiysis toolpak_VBA را نصب کنيد که براي گسترش برنامه ها به زبان ويژوال بيسيک مفيد است. اما قبل از هر کار بايد دو افزودني زير را نصب کنيد. براي اين کار از منوي tools گزينه add-ins را انتخاب کنيد. سپس هر دو افزودني را انتخاب کنيد:

Analysis toolpak_VBA

و Analysis toolpak و ok کنيد.حال بررسي کنيد که توابع فوق اضافه شده اند. براي اين کار Shift + F3 را فشار دهيد و گزينه all را انتخاب کنيد. سپس در قسمت select function به توابعي که نامشان با حروف کوچک نوشته شده است توجه کنيد. اينها توابعي هستند که شما آنها را با نصب Analysis toolpak نصب کرده ايد و در کاربردهاي آماري مي تواند به شما کمک کند.

من در زمينه طراحي مدارات الکترونيک فعاليت مي کنم. اين کار را هم به صورت ذوقي انجام مي دهم و هم به صورت حرفه اي. البته براي تهيه فيبر مدار چاپي از روش هاي سنتي استفاده مي کنم که تقريباً مراحل سخت و دشواري دارد. اما شنيده ام روش ساده اي به وسيله بهره گيري از پرينترهاي ليزري نيز وجود دارد. سوال من اين است که چگونه يک فيبر مدار چاپي به وسيله پرينتر ليزري بسازيم؟ لطفاً توضيح دهيد.

بله، خوشبختانه امکان اين کار وجود دارد. در حقيقت استفاده از اين روش مي تواند به شما کمک کند تا زمان کمتري را صرف طراحي مدار و انتقال آن بر روي فيبر کنيد و همچنين دقت اين روش بسيار بيشتر از طراحي با ماژيک ضد آب و يا روش هاي مشابه است. براي انجام اين کار به وسايل زير نياز داريد:
پرينتر ليزري - کاغذ گلاسه مناسب - فيبر مسي مدار چاپي- اتو
قابل ذکر است، برخلاف پرينترهاي جوهرافشان که در آن به جاي تونر از جوهر مايع استفاده مي شود، در پرينترهاي ليزري، تونر هنگام عمل چاپ، از کارتريج خارج مي شود و به صورت پودر بر روي صفحه کاغذ منتقل مي شود (در واقع در روند چاپ ليزري، پودر تونر بر روي کاغذ ذوب مي شود و مانند جوهر به خورد کاغذ نمي رود). بدين ترتيب براي آنکه تصوير يا متني را به وسيله پرينترهاي ليزري چاپ کنيم، تونر که شامل پلاستيک است، بر اثر حرارت ذوب مي شود و بر روي کاغذ باقي مي ماند. البته به دليل سخت بودن فيبرهاي مسي (درست مانند تخته سه لا هستند)، نمي توانيم به صورت مستقيم از پرينتر براي ايجاد خط ها و ساير علائم بر روي فيبر مدار چاپي استفاده کنيم. بنابراين بايد به صورت غيرمستقيم، تونر را از پرينتر بر روي فيبر مسي انتقال دهيم.
يک راه ساده آن است که ابتدا بر روي کاغذي که تونر به نرمي بر روي آن مي نشيند، مدار را با دقت 400 dpi پرينت بگيريم و بعد با دادن حرارت به آن، به وسيله يک اتو، تونر را براي بار دوم مذاب کنيم و بر روي فيبر مسي انتقال دهيم. توجه داشته باشيد که اين عمل دقيقاً شبيه به انتقال تصاوير بر روي T-Shirt با اتو مي باشد (يعني انتقال هر نوع طرح و تصوير بر روي لباس تي شرت که با همين روش انجام مي گيرد). توجه کنيد نوع کاغذ استفاده شده بسيار مهم است و حتماً بايد از نوع گلاسه باشد تا تونر را به خود جذب نکند و با اعمال حرارت، به راحتي از سطح کاغذ جدا شود و بر روي فيبر مسي منتقل شود.
همچنين سطح فيبر مسي قبل از انتقال تصوير مدار، بايد به وسيله آب گرم و مايع ظرفشويي و پودر لباسشويي کاملاً پاکيزه شود و در انتها آن را خشک کنيد. پس از تميز کردن فيبر مسي، دقت کنيد که به سطح آن دست نزنيد. براي تميز کردن فيبر مسي همچنين مي توانيد از سيم ظرفشويي استفاده کنيد . هنگامي که سطح فيبر کاملاً تميز و براق شد، وقت آن است که کاغذ گلاسه اي را که مدار بر روي آن با دقت 400 dpi پرينت گرفته شده را به صورت وارونه بر روي فيبر مسي قرار دهيم و ادامه کاغذ را در پشت فيبر مسي توسط نوار چسب ثابت کنيم تا کاغذ بر روي فيبر حرکت نکند. حال اتو را با درجه حرارت نسبتاً بالا بر روي آن تا اندازه اي مي کشيم که رنگ کاغذ کمي تيره شود و کاغذ حالت چسبيده به فيبر را پيدا کند.
لطفاً دقت کنيد که اتو بايد به صورت يکنواخت به تمامي نواحي گرما برساند. اين عمل را به صورت پيوسته انجام دهيد. توجه داشته باشيد که با چندين بار آزمايش و تمرين مي توانيد به بهترين زمان بندي دست پيدا کنيد. اما زمان مورد نياز کمتر از 5 دقيقه در شرايط عادي مي باشد. فيبر مسي در اين زمان داراي حرارت بسيار زيادي است، پس هنگام جا به جا کردن، آن مراقب باشيد. حال فيبر مسي را با همان صورت براي مدتي کمتر از 10 دقيقه در آب داغ قرار دهيد و آن را از آب بيرون آوريد و قطعه هاي کاغذ را از روي آن جدا کنيد. همان طور که مي بينيد، مدار به صورت کاملاً دقيق بر روي فيبر مسي منتقل شده است. قدم بعدي، از بين بردن قسمت هاي مسي اضافي از فيبر مدار چاپي است. براي از بين بردن قسمت هاي مسي اضافي که بدون پوشش عايق هستند، از نوعي اسيد به نام پرکلروردوفر که در بازار به نام اسيد مدار چاپي معروف است، استفاده مي شود.
پرکلروردوفر در بازار به صورت بلور و يا به صورت پودر يافت مي شود. روش کار با اين نوع اسيد، به اين صورت است که تا اندازه اي به آب گرم از اين اسيد اضافه مي کنيم که محلول به صورت چاي پر رنگ در آيد. در اين حالت محلول اسيد آماده استفاده است. در هنگام کار با اين نوع اسيد، بايد توجه داشته باشيد که فقط از ظروف غيرفلزي نظير ظروف پلاستيکي و شيشه اي استفاده شود. همچنين توجه داشته باشيد که اين اسيد، سمي مي باشد و هنگام استفاده از آن بايد کاملاً مراقب لباس و بدن خود باشيد. توصيه مي کنم عمل اسيد کاري را در فضاي آزاد انجام دهيد.
پس از ساختن محلول اسيد، فيبر مدار چاپي را وارد محلول مي کنيم و آهسته آن را تکان مي دهيم. بعد از مدتي شاهد از بين رفتن قسمت هاي مسي اضافي از کناره مي شويم. اين عمل را تا از بين رفتن تمامي قسمت هاي اضافي انجام مي دهيم. سپس قسمت هاي اضافي فيبر مسي را با آب سرد شستشو مي دهيم و به وسيله سيم ظرفشويي، تونرهاي به جا مانده روي فيبر را از بين مي بريم. تنها بخش باقيمانده، بخش سوراخ کاري است که با دريل انجام مي دهيم. حال فيبر مدار چاپي شما آماده است و مي توانيد قطعات را بر روي آن لحيم کنيد.
مشاهده مي کنيد که اين روش به مراتب دقيق تر، سهل تر و سريع تر است و تحول مهمي در کار شما در زمينه تهيه انواع فيبر مدار چاپي و مدارات پيچيده و دقيق و ظريف، ايجاد خواهد کرد.

آيا نرم افزاري براي تست امنيتي شبکه وجود دارد ؟

بله، و بهتر است تا پيش از آنکه سيستم هاي شبکه يا نرم افزارهاي تحت وب ما مورد نفوذ يا حمله مهاجمان قرار گيرد، خودمان آن را از نظر امنيتي بررسي کنيم و تا حد امکان ضعف خود را پيش از آنکه ديگران به آن پي ببرند، بر طرف کنيم. در اين زمينه نرم افزار Core Impact Pro يکي از پر استفاده ترين و قوي ترين نرم افزارهاي ارزيابي امنيت شبکه و نرم افزارهاي پايه وب است. اين نرم افزار با استفاده از تکنيک هاي خاصي از جمله تکنيک هاي موسوم به
Testing Penetration براي شناسايي راه هاي نفوذ بهره مي گيرد. در حقيقت Testing Penetration روشي براي ارزيابي امنيت يک سيستم کامپيوتري يا شبکه با استفاده از شبيه سازي يک حمله توسط يک نفوذگر است. در واقع نرم افزار تلاش مي کند تمام نقاط ضعف و مراکز نفوذ سيستم را پيدا کرده و آنها را آزمايش کند. Core Impact از معدود نرم افزارهايي است که به شما اين امکان را مي دهد تا امنيت شبکه يا برنامه تحت وب خود را از نگاه يک هکر مشاهده کنيد. با استفاده از اين برنامه مي توانيد آسيب پذيري هاي سرويس ها و سيستم عامل خود را در شبکه يا ايستگاه کاري به دقت استخراج کنيد.
لازم به ذکر است، عمده نفوذگرها، از ابزارها و روش هاي شناخته شده اي براي شروع کار خود استفاده مي کنند و جالب اينکه بسياري از سيستم ها در برابر همين روش هاي شناخته شده نفوذگري ايمن نبوده و به سادگي آسيب پذيرند. نرم افزار Core Impact علاوه بر اينکه راه هاي نفوذ متعارف را پيدا مي کند، با استفاده از روش هاي خاصي مي تواند نقاط احتمالي نفوذ و ميزان آسيب پذيري هر نقطه را به دقت مشخص کند. بدين ترتيب با وجود نرم افزاري بسيار جالب و کارآمد نظير Core Impact ، براي برقراري و افزايش امنيت شبکه خود، حتماً نياز به تخصص و تجربه بالا در اين زمينه نخواهيد داشت، زيرا با به کارگيري فناوري هاي تست نفوذ، امکاناتي در اختيار شما قرار داده مي شود که مي توانيد امنيت کاملي براي سيستم شبکه و سازمان يا موسسه خود برقرار سازيد. در رابطه با اين نرم افزار و براي اطلاعات بيشتر، مي توانيد به سايت
www.coresecurity.com مراجعه نماييد.

مايلم بدانم اگر بخواهم موقع رايت سي دي، براي سي دي آيکن انتخاب کنم، بايد چه کار کنم؟

در واقع شما مايليد پس از اينکه سي دي خود را رايت کرديد، هرگاه خود و يا کس ديگري آن را داخل دستگاه گذاشت، درايو سي دي با آيکن مورد نظر شما مشاهده شده و راه اندازي شود.
براي انجام اين کار برنامه Notepad را باز کرده و عبارت زير را تايپ کنيد:

[autorun]
Open=***.exe
Icon=***.ico

اکنون نام برنامه مورد نظرتان را که در حال رايت هستيد، در خط دوم به جاي ستاره بنويسيد. سپس نام آيکن مورد نظرتان را در خط سوم به جاي ستاره بنويسيد. دست آخر فايل را با نام
autorun.inf ذخيره کنيد. سپس اين فايل ها را در کنار ديگر فايل هايتان روي CD رايت کنيد.

آيا اين حقيقت دارد که نسخه جديد اينترنت اکسپلورر، سريع تر از فايرفاکس 3 است؟ براي من سرعت بارگذاري صفحات خيلي اهميت دارد و تعصبي هم به هيچ کدام از مرورگرها ندارم و هر کدام که سريع تر باشد، از آن استفاده مي کنم. بنابراين مي خواستم مطمئن شوم که اين مورد درست است.

بله، سرانجام پس از مدت ها بررسي و آزمايش، نسخه نهايي اينترنت اکسپلورر 8 وارد نبرد مرورگرها شد. در حالي که چندي پيش مايکروسافت اعلام کرده بود در آزمايشات داخلي اين شرکت، IE8 از فايرفاکس 3 سريع تر عمل مي کند، سايت PC World صحت اين موضوع را در آزمايشگاه خود بررسي کرده است. در اين مقايسه، نسخه نهايي اينترنت اکسپلورر 8 و نسخه 7 ،0، 3 فايرفاکس که آخرين نسخه نهايي اين مرورگر است، در مقابل هم قرار گرفته اند. در اين آزمون سرعت، 9 سايت
براي ،

Amazon،my space،MicrosoftT،youTube،PC،World،yahoo،wikipediaو

eBay،Appleاين آزمايش در نظر گرفته شدند و براي اينکه مسائلي مانند ترافيک و مشکلات سرورها، تأثير گذار نباشند، هر کدام از سايت ها، 10 بار به طور جداگانه در مرورگرها باز شدند. همچنين بعد از هر دور تست، نسخه تازه اي از ويندوز ويستا نصب و دور جديد آزمايش آغاز شد. به هر صورت چه باور کنيد چه نکنيد، نتيجه آزمون، برتري اينترنت اکسپلورر 8 بر فايرفاکس 7 ،0، 3 را نشان داد. البته اين برتري در اکثر سايت ها به کمتر از نصف يک ثانيه مي رسيد. ضمناً تنها برتري هاي قابل توجه درمورد سايت ويکي پدياي انگليسي به دست آمد که IE8 با برتري محسوس، رکورد 2.2 ثانيه را در برابر 3.3 ثانيه فايرفاکس در باز کردن اين سايت به دست آورد.
همچنين جالب اينکه IE8 ، سايت شرکت اپل را تقريباً 2 برابر سريع تر از فايرفاکس باز کرد.
ناگفته نماند اين روزها که اکثر کاربرها از اينترنت پرسرعت استفاده مي کنند، جنگ سرعت بين مرورگرها، بيشتر به رقابت بين شرکت ها تبديل شده است و اختلاف ناچيز IE8 و فايرفاکس 3، احتمالاً تاثيري بر تصميم گيري کاربران نخواهد داشت و کساني که استفاده کننده حرفه اي فايرفاکس هستند، مانند شما تنها براي سرعت به IE8 روي نخواهند آورد. اما به هر حال اين برتري پيشرفت مهمي براي مايکروسافت خواهد بود.
نشاني دريافت IE8:

http://www.techmixer.com/download-/internet-explorer-8-ie8-on-windows

لطفاً به روش هايي که براي دانلود ويديوهاي سايت YouTube وجود دارد اشاره کنيد و آنها را توضيح دهيد.

بهترين روش براي دانلود ويديوهاي محبوب و پرطرفدار يوتيوب، استفاده از نرم افزار قدرتمند
YouTube Downloadder است که کاملاً رايگان است. اين نرم افزار قادر به پشتيباني از فايل هاي MPEG ، AVI و FLV مي باشد. ساير قابليت هاي آن عبارتند از:
-توانايي دانلود ويدئو از Googel Video- پشتيباني از پروکسي با يوزرنيم و پسورد- ذخيره کردن تنظيمات در هنگام خروج از نرم افزار- ذخيره فايل هاي ويدئويي با نام اصلي آنها.
نشاني دانلود با حجم 2.35 مگابايت:

http://www.toggle.com/lv/group/view/kl 34047

/YouTube_Downloader.htm
البته راه هاي ديگري نيز وجود دارد که چند مورد را برايتان معرفي مي کنيم تا هر کدام بيشتر مورد پسندتان بود، آن را استفاده کنيد.
يک راه ديگر اين است که فقط کافي است به اول آدرس ويديوي مورد نظر، کلمه ي Kiss را اضافه کنيد. اين کار شما را به سايت Kiss YouTube هدايت مي کند که ويديوها را با فرمت flv به شما مي دهد تا دانلود کنيد.
يعني به عنوان نمونه:

http://youtube.com/watch?v=y9oIZpFFyIY

مي شود:

http://Kissyoutube.com/watch?v=y9oIZpFFyIY

نکته: براي ديدن فايل هاي flv به برنامه اي نياز داريد که اين فايل ها را بخواند. براي اين کار پيشنهاد مي شود برنامه FLV Player را از نشاني زير دانلود کنيد: (با حجم 4.77 مگابايت)

??‏http://www.download.com/FLV-Player/3000-2139_4-10467081

.html?tag=lst-l&cdlpid=10814415

آيا مي توان در ياهو، اکانت ايميلي را که نمي خواهيم، حذف کنيم. يا اينکه بايد آن را رها کنيم تا خود به خود حذف شود؟ ضمناً هميشه براي ايجاد اکانت ايميل در ياهو، در زمينه ارايه کد پستي (Postal Code) مشکل دارم و ياهو در اين زمينه، هيچ کدي را اعم از کد پستي 10 رقمي و يا حتي کد ملي کارت را نمي پذيرد. چکار بايد کرد؟

دوست محترم، در پاسخ به سوال اول شما بايد گفت، هيچ ايميلي خود به خود پاک نمي شود و تنها بعد از مدت زماني آزاد مي گردد تا اشخاص ديگر از آن استفاده کنند. ضمن اينکه براي پاک کردن ايميلتان در ياهو، در آدرس بار مرورگرتان، آدرس زير را تايپ کنيد:

http://edit.yahoo.com/config/delet-user

سپس در صفحه اي که باز مي شود، نام کاربري و پسورد مربوطه که قرار است حذف شود را وارد کنيد. سپس صفحه اي با عنوان Terminating your yahoo account باز مي شود. اکنون پسورد خود را يک بار ديگر وارد کنيد و بعد yes را بزنيد تا نشاني ايميل شما پاک شود.
اما در جواب سوال دوم شما بايد عرض کنيم که اين مشکل بسياري از کاربراني است که قصد ايجاد و افتتاح يک حساب ايميل در ياهو دارند و حقيقتاًً هم بخش مربوط به کد پستي در مرحله ثبت نام آزار دهنده است. براي حل اين مشکل بي آنکه نيازي به وارد کردن کد پستي 10 رقمي يا کد ملي وجود داشته باشد، شما مي توانيد به سادگي در مرحله ثبت نام، به جاي انتخاب کشور ايران، فرضاً کشور عراق را انتخاب کنيد که بدين وسيله ديگر اثري از درخواست کد پستي در فرم ثبت نام وجود نخواهد داشت، ضمن اينکه بعد از ثبت نام، هرگاه که مايل باشيد مي توانيد با ورود به صندوق پست الکترونيک خود، در بخش تنظيمات، نام کشور را به ايران تغيير داده و اصلاح نماييد. ضمناً در مقاله (آموزش ساخت ID در ياهو) در همين شماره، مراحل ثبت ID در ياهو، به طور کامل و گام به گام توضيح داده شده است.
منبع:ماهنامه دانش و کامپيوتر، شماره 85
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image