برخي از کاربران وب زماني که به فکر ايجا يک وبسايت مستقل مي افتند سيستم مديريت آن وبسايت را نيز در نظر مي گيرند و در اين انتخاب به دلايلي ثابت قدم هستن ولي برخي ديگر در اين انتخاب خود مردد هستند و اگر به آنها پيشنهاد بهتري شود انتخاب خود را رها و بر سر گزينه ديگر مي روند که ممکن است از جهاتي بهتر و از جهاتي ضعيف تر از سيستم قبلي باشد . در اين مقاله که توسط وبسايت mypress.ir انتشار يافته است نکاتي را که بايد در هنگام انتخاب سيستم مديريت وبسايتمان در نظر داشته باشيم را مرور مي کنيم
نکته اول : سيستمي را که انتخاب مي کنيد بايد کارايي لازم براي استفاده شما را داشته باشد
براي مثال اگر شما قرار است در وبسايتتان اخبار، گالري تصاوير ، مقالات ، فروشگاه و ... را داشته باشيد نمي توانيد از سيستمي که تنها قادر به انتشار اخبار است براي وبسايتتان استفاده کنيد . سيستمي که انتخاب مي کنيد بايد براي استفاده شما آماده باشد .
نکته دوم : يک سيستم مديريت خوب بايد در عين کارکرد عالي ، ساده باشد
زماني که يک وبمستر که معلومات عادي در مورد سيستم هاي مديريت دارد ، وارد قسمت مديريت وب سايت ميشود بايد بتواند امور عادي مانند ارسال خبر ، ويرايش خبر ، ثبت و ويرايش پيوند ها و ... را به راحتي انجام دهد . اگر قسمت مديريت سيستم شما اين امکان را از شما مي گيرد که بتوانيد با معلومات نه چندان زياد سايتتان را براحتي مديريت کنيد اين انتخاب نمي تواند انتخاب خوبي باشد.
نکته سوم : قسمت مديريت سيستم انتخاب بايد استاندارد باشد
در يک سيستم اگر براي انتخاب موضوع اخبار از منوي کشابي استفاده شده است ، در انتخاب موضوع پيوند ها نيز بايد از همان نوع منو استفاده شود . در اين نوع استاندارد سازي اگر کاربران کليات کار با يک بخش سيستم مديريت را بياموزند کار کردن با ساير بخش ها برايشان آسان مي شود .
نکته چهارم : قسمت مديريت بايد منطقي و مرتب باشد
در قسمت مديريت ابزار مورد نياز براي مديريت قسمت هاي مختلف بايد در کنار يکديگر و در گروهي مجزا از ابزار ديگر قرار گيرند . براي مثال ابزار مديريت اخبار ( اراس / ويرايش/حذف و ..) بايد در منوي مديريت خبرها و ابزرا مديري پيوندها در منوي مديريت پيوند ها جاگذاري شده باشند .
و هر دکمه بايد کار منطقي خود را انجام دهد براي مثال اگر از دکمه go در قسمت مديريت اخبار براي ثبت خبر استفاده شده است ، در قسمت مديريت پيوندها نيز بايد همين کارايي را داشته باشد.
نکته پنجم : سيستمي که انتخاب مي کنيذ نبايد شامل کارايي هاي خيلي زياد و بدون مصرف براي شما باشد
اگر قرار است يک گالري تصاوير راه اندازي نماييد چرا بايد به سراغ يک سيستم خبري برويد ( که گالري تصاوير يکي از ده ها امکانات آن است ) ؟
سيستمي را انتخاب کنيد که شما را مستقيم به هدفتان برساند و شما را با امکانات اضافي از هدفتان جدا نکند .
نکته ششم : سيستم انتخابي بايد براي کارکردن تازه وارد ها ساده باشد
طراحان وب براحتي مي تواند با سيستم هاي تحت وب و هر نرم افزار مربوط به وبي کار کنند ولي در سوي ديگر کاربران آنها نه .
سيستمي را که انتخاب مي کنيد بايد براي استفاده کاربراني که اطلاعات شما را ندارند نيز آماده باشد .
نکته هفتم : سيستم مديريت با ويرايشگر حرفه اي
سيستم مديريت انتخابي بايد حتما داراي يک ويرايشگر متن WYSIWYG حرفه اي براي مديريت اخبار و مقالات باشد . اين نوع ويرايشگر ها شما را در ارسال اخبار زيباتر و منظم تر ياري مي کنند.
نکته هشتم : صفحات توليدي بايد کم حجم باشند و سريع باز شوند
يکي از ملاک ها براي انتخاب سيستم مديري مي تواند سرعت لود کردن صفحات آن باشد . در بعضي از سيستم ها سرعت باز شدن صفحات بدليل عبور محتوي از چندين فيلتر و function گرفته مي شود و صفحات خيلي دور باز مي شوند . سيستمي که انتخاب مي کنيد نبايد جز اين دسته از سيستم ها باشد
نکته نهم : قالب سازي بايد آسان باشد
ملاک ديگر در انتخاب سيستم مديريت خوب سيستم قالب سازي آن مي باشد که بايد شما را قادر به ساخت قالب مورد نيازتان بکند . يا حتي اگر شما قادر به ساخت قالب نيستيد و يک حرفه اي اين کار را براي شما نجام مي دهد بايد امکانات قابل استفاده در قالب هاي آن سيستم به اندازه کافي وجود داشته باشد . براي مقال در يک سيستم خبري بايد بتوان آخرين اخبار را در قالب نمايش داد و در يک سيستم گالري تصاوير بايد بتوان تصاوير محبوب را به نمايش گذاشت .
نکته دهم : سيستم بايد بروز باشد و پشتيباني داشته باشد
سيستمي که انتخاب مي کنيد بايد بروز باشد و اشکالات آن زود بزود رفع گردد و داراي تيم گسترش قوي باشد علاوه براين سيستم انتخابي بايد داراي يک گروه پشتيباني قوي باشد تا شما را در لحظات دشوار کمک رساني و راهنمايي نمايد .
منبع:www.hotscripts.ir
/س