جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مديريت استفاده از تلفن همراه در نوجواني
-(4 Body) 
مديريت استفاده از تلفن همراه در نوجواني
Visitor 179
Category: دنياي فن آوري
اکثر نوجوان ها اين جمله را شنيده اند که «دوران نوجواني بهترين سال هاي زندگي هستند» اما بيشتر والدين، بي صبرانه دوست دارند اين دوران هرچه زودتر تمام شود!
روي هم رفته زندگي کردن با کسي که اغلب قوانين خانه را زير پا مي گذارد، دائم بحث و جدل مي کند، گاهي به نظر مي رسد از پنهان کاري، شانه خالي کردن از کارها و اوقات تلخي راه انداختن لذت مي برد؛ کار ساده اي نيست. هر چقدر هم که بعضي از کارهاي نوجوان تان ناخوشايند است،؛ باز هم توجه به اين نکته ضروي است که «اين يک دوران طبيعي است که در آن، نوجوانان در حال گذر از بچگي به سمت بزرگسالي هستند و مي خواهند فرديت خود را اثبات کنند". هرچند اين گفته ما به معناي رها کردن نوجوان نيست چرا که تحميل اصول و مقررات به آنها کار ساده اي نيست اما توجه داشته باشيد که محدوديت ها لازم اند. به خصوص در دنياي کنوني که به نظر مي رسد احتمال اشتباه و لغزش در نوجوانان بيشتر خواهد بود. براي مثال شايد شما جز آن دسته والديني باشيد که از پيام کوتاه فرستادن (اس ام اس) فرزند نوجوان تان به ستوه آمده باشيد. البته همه درک مي کنند که براي يک نوجوان خيلي مهم است با بقيه ي دوستانش دائما در تماس بوده و با آنها نزديک باشد، اما اين حقيقت را ناديده نگيريد که تا وقتي نوجوان ها به 18 سالگي نرسيده اند، مسئوليت مستقيم زندگي شان با شماست و احتمالاً او هم مثل بيشتر نوجوانان ديگر نمي تواند هميشه بهترين تصميم را بگيرد.
اين حقيقت را ناديده نگيريد که تا وقتي نوجوان ها به 18 سالگي نرسيده اند، مسئوليت مستقيم زندگي شان با شماست و احتمالاً او هم مثل بيشتر نوجوانان ديگر نمي تواند هميشه بهترين تصميم را بگيرد.
بنابراين به اين توصيه ها توجه کنيد تا بتوانيد شدت برخي رفتارهاي نادرست مانند پيامک زدن زياد و افراطي را در آنها کنترل کنيد. درست است که پيامک زدن بخشي از زندگي امروزي انسان ها شده اما افراط در آن نه تنها باعث افزايش هزينه هاي مالي خانواده مي شود، بلکه امکان دارد از اين طريق فرزند نوجوان ما با برخي مسائل نادرست و نامتناسب با سن خود مانند لطيفه هاي زشت و مستهجن، ارتباطات غيرمنطقي و نامناسب و حتي وقت گذراني هاي افراطي، رودررو شود.
آيا شما جز آن دسته والديني هستيد که مي خواهيد اين رفتار نوجوانتان را به حداقل برسانيد؟
آيا شما از آن دسته والديني هستيد که بالاي سر نوجوان تان مي ايستيد تا ببينيد چه پيامکي مي فرستد و يا چه پيامکي دريافت مي کند؟ اگر اين طور است اين رفتارتان را متوقف کنيد و به جاي آن سعي کنيد اين شرايط را تحت کنترل خود قرار دهيد و در کنار آن به فرزندتان بياموزيد که اين شرايط را مديرت و کنترل کند.
درست است که پيامک زدن بخشي از زندگي امروزي انسان ها شده اما افراط در آن نه تنها باعث افزايش هزينه هاي مالي خانواده مي شود، بلکه امکان دارد از اين طريق فرزند نوجوان ما با برخي مسائل نادرست و نامتناسب با سن خود رو در رو شود.

گام اول:

نوع پيامک هايي را که نوجوانتان مجاز است به دوستان خود بفرستد مشخص کنيد. بله، شما به عنوان مادر و پدر، اين حق را داريد که براي فرزندتان تعيين کنيد که چگونه از تلفن همراه خود استفاده کند (حتي اگر هزينه ي تلفن همراه خود را از هزينه ماهيانه اش مي پردازد).
با نوجوانتان يک گفتگوي جدي ترتيب دهيد و در مورد آداب پيامک زدن، ميزان آن، محتواي مطالب ارسالي و غيره... صحبت کرده و حد و مرزهاي روشني را مشخص کنيد.

گام دوم:

ليستي از اشتباهات و خطاها که از طريق تلفن همراه و پيامکها انجام مي شود را مشخص کنيد (مانند ارسال طنزها نامناسب و غيراخلاقي، بلوتوث کردن تصاوير نامناسب، ارسال مکرر و بيش از حد پيامک به دوستان، دريافت يا ارسال پيامک هاي ناشناس و غريبه و ...) و اين ليست را با نوجوان تان مرور کنيد. همان طور که فرزند تان بزرگ مي شود، نياز دارد که مسئوليت پذيري بيشتري به او آموزش داده شود. زماني که اين بخش از زندگي فرزندتان را ناديده مي گيريد و به وي اجازه مي دهيد که بدون هيچ معيار و حد و مرزي حرکت کند، پس منتظر باشيد که حتي استفاده نامناسب از تلفن همراه هم، زندگي فرزند شما را دچار مشکل و اختلال کند.

گام سوم:

براي نوجوان تان مشخص کنيد که در هر ماه چه ميزان مجاز است تا از تلفن همراه و پيامک استفاده کند. براي تعيين دقيق تر اين مساله مثلاً مي توانيد به فرزندتان بگوييد «در طي يک ماه بيشتر از 5000 تومان نمي تواني هزينه براي تلفن همراهت کني».
اگر يک جستجوي کوتاه در سايت هاي معتبر انجام دهيد، خواهيد ديد که در سراسر دنيا در اثر استفاده نادرست از تلفن همراه و پيامک ها، نوجوانان و جوانان تا چه حد دچار مشکل و سوء استفاده شده اند و به اين ترتيب به اهميت اين کنترل پي خواهيد برد.

گام چهارم:

قبض هاي تلفن همراه فرزندتان را بررسي کنيد و ببينيد که چه حد از اين هزينه شامل مکالمه و چه ميزان آن شامل پيامک شده است.

گام پنجم:

اگر در طي يک ماه ملاحظه کرديد که هزينه ي قبض تلفن همراه فرزندتان بيش از حد معمول شده است، حتماً علت آن را بررسي کنيد و حتي الامکان نسخه چاپي مکالمات او را تهيه و مورد بررسي قرار دهيد.

گام ششم:

در بسياري از موارد استفاده بيش از حد از تلفن همراه و پيامک، باعث انزواي نوجوانان مي شود و باعث مي گردد آنها از موقعيت هاي اجتماعي و يا روابط رو در رو و حضوري خودداري کنند. بنابراين رفتارهاي اجتماعي مثبت نوجوانان، ارتباطات حضوري مفيد نوجوانان با هم، فعاليت هاي دسته جمعي، استفاده بهينه از تلفن همراه و... را تقويت کنيد تا از شدت رفتارهاي منفي آنها کاسته شود.
اگر هزينه ي قبض تلفن همراه فرزندتان بيش از حد معمول شده است، حتماً علت آن را بررسي کنيد و حتي الامکان نسخه چاپي مکالمات او را تهيه و مورد بررسي قرار دهيد.

گام هفتم:

براي نوجوان خود روشن کنيد که کنترل شما بر زندگي آنها، داراي چه اهميت و ارزشي است. نوجوانان شما مي خواهد و نياز دارد که شما نقش والدين واقعي را براي آنها ايفا کنيد. بنابراين به آنها اجازه ندهيد که هر طور دوست دارند حرف بزنند يا قضاوت کنند براي مثال ممکن است فرزندتان به شما بگويد: «تو فقط دوست داري زندگي را به من سخت بگيري براي همين دائم تلفن همراه مرا چک مي کني»
در اين شرايط، جايگاه فرزندتان را به او گوشزد کنيد و برايش توضيح دهيد که شما پدر (يا مادر) او هستيد و مسئول مستقيم زندگي او. لذا او حق ندارد براي شما تعيين تکليف کند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image