جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تلفن‌هاي همراه آينده چگونه خواهند بود؟ (1)
-(8 Body) 
تلفن‌هاي همراه آينده چگونه خواهند بود؟ (1)
Visitor 168
Category: دنياي فن آوري
فن‌آوري‌هاي ارتباطي و اطلاعاتي به‌ويژه در حوزه‌ي تلفن‌هاي همراه از سرعت تحول فوق‌العاده‌اي برخوردارند و هر لحظه تکنولوژي جديدي وارد بازار مي‌شود و نمي‌توان از حالا حدس زد که تا دو سال ديگر اين تلفن‌ها چگونه خواهند بود؟ اگر چه دو سال زمان کوتاهي به حساب مي‌آيد اما شماري از فن آوري‌ها که سال‌ها تحت طراحي بودند در حال راه يافتن از آزمايشگاه‌ها به کارخانه‌ها و جا گرفتن در نسل بعد دستگاه‌هاي همراه هستند؛ در هر حال به جاي مطرح کردن اگرها و شايدها اين گزارش سعي کرده نگاه واقع بينانه‌اي به آنچه که در حال رخ دادن در اين زمينه است، بيندازد.
گرايش‌هايي مانند پهناي باند فراگير، ديجيتالي شدن تمامي محتواها و نيروي رايانشي جيبي پيش از اين تلفن‌هاي همراه معمولي را به تلفن‌هاي هوشمند تبديل کرده‌اند و تحول، تلفن‌هاي هوشمند را براي تبديل شدن به دستگاه‌هايي که هميشه متصل بوده، همواره به تمامي محتواي ديجيتالي و وب دسترسي داشته و مجموعه گسترده‌تري از سرويس‌هاي شخصي را فراهم مي‌کنند، هدايت خواهد کرد.
به گفته‌ي مدير کل بخش دستگاه‌هاي قابل حمل موتورولا، سه مولفه در تلفن‌هاي هوشمند آينده وجود دارد، سخت‌افزار، سيستم عامل و اکوسيستم مبتني بر وب که شامل مجموعه برنامه‌ها و سرويس‌هايي هستند که از سوي ارايه‌دهندگان مختلفي ارايه مي‌شود.
بزرگ‌ترين فرصت‌ها و تغييرات با اتصال اينترنتي باند پهن همراه مي‌شوند که در همه جا در دسترس خواهد بود؛ نسل بعد شبکه‌هاي بي‌سيم در راهند و اپراتورهايي مانند وريزون وايرلس و اسپرينت پيش از اين شبکه‌هاي نسل سوم را برقرار کرده و در سراسر آمريکا فعاليت مي‌کنند.
اين شبکه‌هاي نسل سوم، طي دو سال آينده به شبکه‌هاي نسل سه و نيم ارتقاء خواهند يافت که به معني دانلود و بارگذاري سريع‌تر محتواها از طريق تلفن‌هاي هوشمند است؛ با اين که شبکه‌هاي نسل چهارم در دور دست هستند با اين حال هيچکدام در عرض دو سال توسعه نخواهند يافت.
تلفن‌هاي هوشمند بيش از هر دستگاه ديگري قادر خواهند بود از اين شبکه‌ها سود برده و به کاربران براي انجام هر کار يا دسترسي به هر چيزي قدرت دهند.
اما آن‌ها براي سود بردن از شبکه‌هاي پرسرعت‌تر به بازوي پردازش بهتري نياز خواهند داشت. اينجاست که تراشه Moorestown اينتل مطرح مي‌شود که تا دو سال ديگر عرضه مي‌شود که روح يک رايانه به شکل مينياتور و يک پردازنده x86 با آداپتور گرافيکي است که در داخل يک تراشه فشرده شده تا در داخل تلفن هوشمند جاي بگيرد.
ترکيب کردن شبکه‌هاي پرسرعت با مرورگرهاي تلفن همراه مبتني بر HTML به اين معني است که قدرت وب در کف دستان کاربر قرار مي‌گيرد.
لپ‌تاپ‌ها در قياس با تلفن‌هاي همراه ممکن است قابل حمل باشند اما هيچ کس به هنگام عبور از خيابان يا رانندگي به اندازه‌اي که از دستگاه‌هاي تلفن همراه جيبي استفاده مي‌کند از آن‌ها استفاده نمي‌کند. کاربران شاهد اين قدرت خواهند بود که چگونه برنامه‌هاي اينترنتي متحول مي‌شوند و چگونه با سيار بودن پيوند تنگاتنگ مي‌يابند. برنامه‌هايي مانند مکان‌يابي و هدايت مبتني بر GPS، شبکه‌ي اجتماعي و ابزارهاي وب 2 فرصت‌هاي زيادي براي طراحان به منظور غني کردن دستگاه‌ها فراهم مي‌کنند.
منبع:www.aftab.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image