جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
همراهي که تلفن ماست (1)
-(5 Body) 
همراهي که تلفن ماست (1)
Visitor 325
Category: دنياي فن آوري
بدون شک فناوري هاي مدرن به گسترش پديده مد کمک فراواني مي کنند. امروزه هيچ فناوري به ميزان تلفن همراه در روند زندگي مدرنيته و اجتماعي ما نقش موثر نداشته است. اين تکنولوژي در چند دهه اخير به ميزان قابل توجهي توانسته است سبک زندگي ما را تحت الشعاع خود قرار دهد. به گونه اي که ما روزانه، بيشتر از ساير کالاهاي مدرن اقتصادي از اين پديده در زندگي روزمره مان استفاده مي کنيم.
ديگر اطلاعات مربوط به تماس هايمان، ليست هاي امور يا وظايفي را که بايد انجام بدهيم را در دفترچه يادداشت نمي کنيم بلکه در گوشي هايمان به ثبت مي رسانيم، قرار ملاقات هايمان و پيگيري آنها را در آن تنظيم مي کنيم، از ماشين حساب موجود در تلفن همراهمان براي ساده ترين عمليات رياضي استفاده مي کنيم، اخبار و حتي وضعيت بازار بورس و ايميل هايمان را از طريق اينترنت آن پيگيري مي کنيم، به موسيقي هاي دلخواه ذخيره شده توسط خودمان در اين همراه کوچک گوش مي سپاريم و حتي در اوقات فراغت از بازي هاي ساده موجود در آن به عنوان سرگرمي بهره مي بريم.
اما آيا هرگز از خودمان پرسيده ايم که اين وسيله کوچک با اين همه تکنولوژي بزرگ چگونه و چه وقت به زندگي ما راه پيدا کرد؟

? تلفن همراه از ديروز تا امروز

شايد اين نام چندان براي شما به اندازه شنيدن نام گراهام بل آشنا نباشد. اما ناتان بي استابل فيلد کسي بود که صد سال پيش، نخستين تلفن همراه جهان را ساخت. تلفن همراه استابل فيلد مانند تلفن هاي همراه امروزي از ميدان هاي مغناطيسي استفاده مي کرد. اما به دليل اين که بسيار بزرگ تر از حد معمول بود هرگز رواج پيدا نکرد.
در سوم آوريل 1973 دکتر مارتين کوپر اولين کسي بود که با گوشي يک کيلوگرمي اش صحبت کرد، اين مهندس الکترونيک اولين گوشي قابل حمل را ساخت. دکتر کوپر ايده ساخت گوشي همراه را از يک مجموعه تلويزيوني که شخصيت اصلي سريال با گوشي بي سيم حرف مي زد، الهام گرفت و آن را عملي کرد. وي در عمل نشان داد مي توان يک تلفن همراه ساخت که با آن بشود يک شماره را نه به يک مکان، نه به يک ميز و نه به يک خانه، بلکه به يک شخص اختصاص داد.
از سال 1973 که مارتين کوپر اولين تلفن همراه را به نمايش گذاشت تا سال 1983 که اولين سرويس تجاري همراه شروع به کار کرد 5 مدل گوشي تلفن همراه به نمايش درآمد. کوپر اعتقاد داشت که دنياي بي سيم، دنياي آزادي است، دنياي رها شدن از قيد و بند تلفن هاي ثابت!

? ورود تلفن همراه به دنياي جديد

امروز در بيشتر نقاط اروپا، مناطق ثروتمندتر آسيا، آفريقا، منطقه کارائيب، آمريکاي لاتين، استراليا، کانادا و ايالات متحده استفاده از گوشي هاي همراه جنبه همگاني پيدا کرده است. در اين نقاط جهان اکثريت قريب به اتفاق بزرگسالان از تلفن هاي همراه استفاده هاي گوناگون مي کنند و اغلب نوجوانان و حتي کودکان دست کم هرکدام يک خط تلفن همراه دارند.
نتايج يک نظرسنجي جهاني در 11 کشور جهان نشان مي دهد بيشتر افراد دنيا نمي توانند بدون تلفن همراه زندگي کنند. به گزارش يک شرکت تحقيقاتي، شهروندان تايواني و سنگاپوري بيشترين ميزان استفاده از تلفن هاي همراه را به خود اختصاص داده اند و اين در حالي است که 17 درصد شهروندان آمريکايي و انگليسي از تلفن همراه براي جستجو روي وب و کنترل ايميل ها استفاده مي کنند.
در ژاپن نيز تلفن هاي همراه امکانات اينترنتي گسترده تري را در اختيار مشترکان قرار مي دهد که از آن ميان مي توان به برنامه i – Mode شرکت NTT Docomo اشاره کرد. اين برنامه امکان ارسال پيام با گوشي همراه از طريق ايميل هاي عادي را هم فراهم کرده است.
توليد لوازم جانبي گوشي هاي همراه نيز امروزه به صنعتي پرسود تبديل شده است. براي نمونه گوشي هاي همراه حتي روي طراحي هاي لباس و کيف نيز تاثير بسزايي دارند. به گونه اي که بسياري از کمپاني هاي بزرگ، تلفن هاي همراه را با رنگ لباس خانم ها و حتي کيف و کفش آنها توليد و به بازار عرضه مي کنند و در اين راستا حتي فروش زنگ هاي فانتزي تلفن همراه هم به يکي از راه هاي پردرآمد تبديل شده است به گونه اي که در سال 2005 درآمد آن از مرز 4 ميليارد دلار هم گذشته است.
خبرها حاکي از آن است که تلفن همراه مي تواند از سال 2012 همانند يک کيف پول الکترونيک در خريدها استفاده شود. فناوري جديدي که در کنار ساير عملکردهاي تلفن همراه اين امکان را به کاربران مي دهد که پول کالاهاي کوچک خود را از طريق تلفن همراه و تنها با نزديک کردن اين دستگاه به کارت خوان هاي بيسيم فروشگاه ها و مراکز خريد پرداخت کنند.
اين فناوري که در حال حاضر در بعضي از تلفن هاي همراه به کار گرفته شده است تا سال 2012 مي تواند بسيار گسترده شود. از اين رو پيش بيني هاي تحليلگران نشان مي دهد تا سال 2012 تلفن همراه به پنجمين دستگاه پرفروش دنيا تبديل خواهد شد.
منبع:روزنامه جام جم
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image