جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شش ابداع کهکشاني (2)
-(5 Body) 
شش ابداع کهکشاني (2)
Visitor 168
Category: دنياي فن آوري

3) اينترنت در همه جا و با همه وسايل

? روش قديمي :

شما درصدد يافتن مکان هايي برمي آييد که به سيستم Wi-Fi مجهز باشند تا بتوانيد با لپ تاپتان به اينترنت وصل شويد.

? روش جديد :

اينترنت در همه جا و با همه وسايل در دسترس است، از لپ تاپ ها و تلفن هاي هوشمند گرفته، تا ساعت هاي روميزي هوشمند و لوازم اصلي خانه. به زودي اتصال به اينترنت تنها به کامپيوترهاي روميزي و لپ تاپ ها و يا تلفن هاي همراه منحصر نخواهد شد، بلکه از دوربين هاي فيلمبرداري گرفته تا سيستم هاي گرمايشي و سرمايشي در خانه ها و دستگاه هاي متعدد ديگر به اينترنت وصل مي شوند.ارتباط در همه جا واقعا در حال تحقق است و حتي شهرهاي کوچک آمريکا نيز به سرويس داده هاي نسل سوم مجهز هستند. اين سرويس ها توسط اپراتورهاي تلفن همراه ارايه مي شود و سرعتي برابر 500 کيلو بايت در هر ثانيه را براي کاربران فراهم مي کنند. با توجه به سيستم هاي نسل سوم (3G) فناوري هاي باند پهن موبايل همچون WiMAX به طور گسترده تا سال آينده به بهره برداري مي رسند. به عبارت ديگر، خيلي دور نيست که شاهد اتصال به اينترنت در همه جا باشيم. اتصال اينترنت به تمامي وسايل يک ايده جديد نيست و براي مثال در سال هاي پيش ايده مايکروويو يا يخچال فريزرهايي که قابليت اتصال به اينترنت داشته باشند مطرح شده بود. در آينده سيستم هايي عرضه مي شوند که به طور خودکار تجهيزات گرمايشي يا سرمايشي منزل را در مواقعي که فرد دور از خانه است فعال مي کنند. اما اينکه چه زماني اين فناوري ِ ها در دسترس قرار بگيرند معلوم نيست و بايد ديد چه مي شود. به هر حال کارشناسان معتقدند آنها حتما ساخته مي شوند.

4) رسانه در همه جا

? روش قديمي :

قبل از زدن به جاده و مسافرت، آهنگ هاي دلخواه و يا حتي موسيقي هاي تصويري را به دستگاه پخش موسيقي تان منتقل مي کرديد.

?روش جديد :

دريافت و ارسال آهنگ ها، اخبار و... هر نوع رسانه در تمامي انواع تلفن هاي همراه و در هر کجايي که باشيد امکان پذير خواهد بود. گوش کردن به موسيقي يا تماشاي تلويزيون از تلفن همراه در سال هاي پيش رواج داشته و اکنون استفاده از انواع مديا از طريق تلفن هاي همراه در هر کجا و در هر زمان که بخواهيد باب شده است. اخيرا از محبوبيت تماشاي تلويزيون از طريق موبايل کاسته شده و اپراتورهاي موبايل قصد دارند فرمت هاي خاص نمايش را که فقط روي موبايل اجرا شوند طراحي کنند. از ديگر سو دريافت و ارسال اطلاعات به صورت دوسويه انجام مي شود. اين موضوع در کاربردهاي تجاري اهميت زيادي دارد.مثلا يک فعال اقتصادي علاقه دارد که وقتي راجع به يک معامله تجاري با طرف تجاري اش حرف مي زند در چشم هاي او خيره شود. شرکت NNT Do COMO در اين فناوري نيز پيشگام است و گام هايي در خصوص ارايه اين فناوري در تلفن هاي همراه برداشته است.

5) نظارت بهتر و ساده تر بر امر سلامت

? روش قديمي :

افراد بيمار يا سالمند براي اطلاع از وضعيت سلامتشان مي بايست به نزديک ترين مرکز بهداشتي پزشکي مراجعه مي کردند.

?روش جديد :

نظارت از راه دور و تمام وقت بر امور بهداشتي و سلامت، در هزينه و وقت صرفه جويي مي کند و به نيازهاي افراد بيمار به صورت فوري و بسيار سريع و مفيد پاسخ مي دهد. اندازه گرفتن فشار خون چند دقيقه اي بيش تر طول نمي کشد اما اگر آدم ، گرفتار، مريض و يا پدر يک خانواده باشد انجام اين کار و رفتن به بيمارستان و درمانگاه دردسر زيادي براي او ايجاد مي کند. اگرچه اينترنت همه جايي امکان نظارت بر سلامت را به شکلي محدود و جزيي فراهم کرده اما استفاده از دستگاه ناظري که بتوان به صورت يک لباس آن را به تن کرد و علايم حياتي را به خدمات دهندگان بهداشتي ارسال کرد، مسلما روش بهتري است. اطلاعات به پرونده پزشکي افراد منتقل مي شود و در موارد اضطراري براي بيمار بسيار مفيد و مثمرثمر خواهد بود. برخي شرکت ها، همچون Sprint، خدماتي شبيه آن را ارايه مي دهند و مسلما اين خدمات به مرور زمان بهبود خواهند يافت. البته ارسال اطلاعات فقط به مراکز بهداشتي انجام نمي شود و فرزندان مي توانند از طريق آنها از والدين سالمندشان اطلاع حاصل کرده و به پرستاري از آنها بپردازند.

6) آيا مي دانيد فرزند دلبندتان ( يا کاميونتان ) کجا است؟

? روش قديمي :

والدين در مورد مکان و شرايط فرزندانشان و امنيت و سلامتي آنان اظهار نگراني مي کردند. شرکت هاي حمل و نقل نيز در مورد رانندگانشان چنين احساسي داشتند.

?روش جديد :

سيستم ناظر و ديده بان، والدين يا مديران شرکت هاي حمل و نقل را به طور تمام وقت در جريان وضعيت مکاني فرزندان و يا هشياري رانندگان قرار مي دهد. والدين نگرانند و البته حق دارند اما يک تلفن همراه ويژه مي تواند از نگراني آنها بکاهد. قابليت GPS تعبيه شده در موبايل ها اين امکان را به والدين مي دهد تا در هر لحظه که بخواهند از شرايط فرزندشان مطلع شوند. اگر کودکان احساس کنندکه در خطر هستند با فشار دادن يک دکمه که صداي زيادي ايجاد مي کند به والدين اطلاع مي دهند و اگر کسي بخواهد باطري تلفن همراه را خارج کند باز هم پيام هشداري براي والدين ارسال مي شود. سيستم ديده باني ديگري که عرضه شده براي شرکت هاي حمل و نقل بسيار مفيد است. با تعبيه يک دستگاه در تلفن هايي که به سيستم ويديويي مجهز هستند رانندگان از سوي مديران کنترل مي شوند. با تمامي اين موارد آيا واقعا فکر نمي کنيد که اين همه فناوري، تحولي اساسي در زندگي ما ايجاد کنند و چهره آن را از پايه و اساس تغيير دهند؟.
منبع:روزنامه فناوران
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image