جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چگونه يک کليپ بسازيم ؟
-(9 Body) 
چگونه يک کليپ بسازيم ؟
Visitor 375
Category: دنياي فن آوري
اين روزها ساختن کليپ مد شده است و هرکس با داشتن فقط يک عدد دوربين فيلمبرداري و يک کامپيوتر بدون داشتن هرگونه تجربه کليپ مي سازد و سپس خود را کليپ ساز جا مي زند . پس بهتر است که شما هم جا نمانيد و به اين جرگه بپيونديد با اين تفاوت که کار شما از نظر فني بسيار برتر خواهد بود البته اگر با من گام به گام پيش بياييد .
قبل از ادامه بهتر است که مفهوم کليپ را روشن کنم . کليپ در واقع يک فيلم موزيکال است و يا يک ترانه تصويري . کليپ با آن چه شما اين روزها با نام عاميانه Show مي بينيد متفاوت است در واقع نام رسمي آن ها Video است .
( قبل از همه فرض را بر اين گذاشته ام که قصد ساخت کليپي براي يک ترانه را داريد . )
1) ترانه را گوش بدهيد . شعر ترانه را يادداشت کنيد . در صورت امکان نت ها و سازهاي به کار رفته را يادداشت کنيد . ضرباهنگ ها را تعيين نماييد .
2) کلمه به کلمه پيش برويد و براي هر مفهوم به کار رفته در شعر ترانه ، تصوير سازي کنيد و در صورت نياز نمادهاي مناسب را يادداشت کنيد .
3) بر اساس مفاهيم شعر، داستاني را تصور کنيد و سپس فيلمنامه آن را بنويسيد . دقت کنيد که سکانس ها بايد بسيار کوتاه باشند . سبک کار خود را نيز تعيين نماييد . اين که بخواهيد بر روي نمادها تاکيد کنيد و يا داستاني رئال را به تصوير بکشيد بر روي روند کار نوشتن شما تاثير خواهد گذاشت .
4) مکان ها و موقعيت هاي لازم را تعيين نماييد .براي اين کار مطابق ترانه در محيط هاي گوناگون بهترين لوکيشن ها را انتخاب نماييد. شخصيت هاي لازم را مشخص نماييد . در صورت نياز به ابزار خاص آن ها را تعيين نماييد .

? نکته : در حال گوش دادن به ترانه در محيط ها و مکان ها و شرايط گوناگون قدم بزنيد و به شعر ترانه گوش بدهيد . تصاوير زيبايي در ذهن شما پديد خواهد آمد .

5) فيلمنامه تان را دکوپاژ کنيد . نوع لنزها ، نوع دوربين ، شرايط نوري (نور کم ، نور زياد و ...) و رنگ زمينه مناسب در محل فيلمبرداري را تعيين نماييد و نورافکن ها و لنزها و در صورت نياز فيلترهاي مناسب را تهيه کنيد .
6) به طراحي صحنه بينديشيد . يک طراح صحنه بسيار مي تواند در زيبايي کار شما موثر باشد . طراحي صحنه با زيبايي بصري اي که ايجاد مي کند مهم ترين نقش را در موفقيت کار شما خواهد داشت . المان ها و آيتم هاي مناسب را انتخاب نماييد . با توجه به مفهوم ترانه و ضرباهنگ آن از رنگ ها ، سايه روشن ها و نور مناسب استفاده کنيد . فضا سازي عنصر کليدي يک کليپ موفق مي باشد .
7) کار فيلمبرداري را شروع کنيد . نماها را سعي کنيد به صورت متحرک بگيريد . نماهاي ايستا جاذبه کمي دارند زيرا ضرباهنگ کليپ نسبتا زياد است . از تمامي زوايا فيلمبرداري نماييد . نماهاي Insert در تدوين بسيار به کار مي آيند ، بنابراين از آن ها غفلت نکنيد . سعي کنيد تکان هاي دوربين را به حد صفر برسانيد ، تکان هاي دوربين بسيار آزاردهنده خواهد بود بدين منظور مي توانيد از ريل و يا کرين استفاده نماييد .در فيلمبرداري نماهايي که نياز به تکنيک بک پروجکشن دارد تمامي ريزه کاري ها شامل تنظيمات نور و کنتراست را رعايت نماييد تا در Match نهايي به مشکلي برنخوريد . استفاده از چندين دوربين در زمان فيلمبرداري مي تواند در زمان صرفه جويي نمايد اما مديريت شما را مي طلبد تا بهترين نماها را فيلمبرداري نماييد و همچنين نمايي از قلم نيفتد .
8) نرم افزار تدوين مناسب خود را انتخاب نماييد . يک ترکيب مناسب مي تواند شامل Adobe Premiere براي برش فيلم و تدوين آغازين و نهايي ، Adobe After Effect براي طراحي جلوه هاي ويژه کامپيوتري و Uleed Video Studio براي طراحي ترانزيشن ها و جلوه هاي تصويري باشد . استفاده از نرم افزار تري دي مکس نيز مي تواند شما را در طراحي جلوه ها و مدل هاي سه بعدي ياري دهد . در صورتي که نياز به ويرايش صدا داشتيد مي توانيد از Adobe Audition استفاده نماييد Light Wave . نيز مي تواند در خلق برخي جلوه هاي تصويري به کار شما بيايد .
9) هنگام تدوين دقت کنيد که ابتدا بايد نماهاي خام ( نماهاي مناسب و مورد قبول کارگردان ) را انتخاب نماييد و با طراحي يک Story Board مناسب يک پيش فرض ابتدايي از فيلم نهايي ايجاد نماييد . فيلم را تدوين نماييد ، سپس ترانزيشن ها و مدل ها و در پايان جلوه هاي کامپيوتري را بيفزاييد . در نرم افزار After Effect و يا Adobe Audition مي توانيد به صورت خودکار از نرم افزار بخواهيد تا نقاط اوج و فرود آهنگ را نشانه گذاري نمايد . اين کار در تسريع کار شما مفيد خواهد بود .
10) از فيلم خروجي بگيريد و در صورت لزوم مجددا فيلم را تصحيح نماييد . در صورتي که صدا و تصوير با هم Match نشده باشند شما بايد دوباره آنها را روي Time Line نرم افزار Arrange کنيد . تصاوير Match شده در تکنيک بک پروجکشن نيز بايد داراي هماهنگي در نور و کنتراست باشند و در صورت لزوم آن ها را نيز تنظيم نماييد . در صورتي که شدت صدا مناسب نيست ، آن را ويرايش نماييد .
11) خروجي نهايي را از فيلم بگيريد. بالاترين کيفيت خروجي را انتخاب نماييد . کليپ شما آماده است .
منبع:www.honar-computer.blogfa.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image