جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسباب کشي کامپيوتري (2)
-(0 Body) 
اسباب کشي کامپيوتري (2)
Visitor 154
Category: دنياي فن آوري

? برچسب زدن کابل ها

کامپيوترها همين طوري هم به لحاظ داشتن کابل هاي شبکه ماکاروني مانند که گويي با گذر زمان رشد مي کنند به اندازه کافي بدنام هستند! اگر هم اکنون در حال استفاده از کامپيوتر نيستيد بهتر است که به پشت ميز کار خود نگاهي بيندازيد تا از ديدن کابل هاي تودرتو و تصور اينکه مجبور هستيد در منزل جديد مجدداً همه آنها را به هم متصل کنيد کمي هراس به وجودتان راه يابد. براي اينکه به هنگام اتصال مجدد اين کابل ها در منزل جديد دردسر کمتري داشته باشيد، بهترين ايده استفاده از برچسب روي هر کابل است.
براي اينکه گيج نشويد، بهترين روش اين است که اين کار را در زماني که هنوز کابل ها به تجهيزات متصل هستند انجام دهيد. شما مي توانيد براي کابل ها يا دوشاخه هاي برق از برچسب هاي کوچک در انتهاي آنها استفاده کنيد و برچسب بزرگ تري را با توضيح اينکه در زمان سوار کردن کامپيوتر چه کابلي کجا و چگونه بايد متصل شود روي کيس بچسبانيد. پس از اتمام الصاق برچسب به تمام کابل ها، مي توانيد کار جداکردن آنها از کامپيوتر را شروع کنيد. به هنگام جدا کردن کابل ها از محل هاي اتصال، دقت داشته باشيد که آنها را از قسمت سيم نکشيد و با گرفتن قسمت دوشاخه به آرامي آنها را از تجهيزات جدا کنيد.
برخي کابل ها مانند کابلي که مانيتور را به کارت گرافيک متصل مي کند چند پيچ در محل اتصال کابل به بدنه دارند. قبل از خارج کردن کابل از اين محل ابتدا بايد پيچ ها باز شده باشند. بازکردن اين پيچ ها معمولاً بدون استفاده از پيچ گوشي و با دست به سادگي امکان پذير است. دقت کنيد که کابل هاي مربوط به ارتباط اينترنت معمولاً داراي يک گيره کوچک هستند که بايد ابتداي با دو انگشت کمي آن را فشار داده و سپس آن را از قسمت اتصال سوکت جدا کرد. براي جلوگيري از به هم پيچ خوردن سيم ها بهتر است که در زمان جابه جايي آنها را به شکل يک حلقه درون پيچک سيم جاي بدهيد يا اينکه با استفاده از کابل بند آنها را ثابت و منظم نگه داريد.
در مرحله بعد کابل ها را درون يک کيسه پلاستيکي بگذاريد تا از گرد و غبار در امان بمانند و سپس همه آنها را به همراه کيسه درون يک جعبه قرار داده و به ايمن ترين شکل ممکن آن را بسته بندي کنيد و برچسبي با عنوان با احتياط حمل شود روي آن بچسبانيد.

? بسته بندي کامپيوتر

به هنگام جابه جا کردن قطعات مهم کامپيوتر، حفاظت از سخت افزارهاي حساس و آسيب پذير اهميت فراواني دارد. تعداد افراد کمي هستند که در نگهداري جعبه و بسته بندي محافظ کامپيوترشان از خود وسواس نشان بدهند اما اگر شما هنوز هم اين جعبه ها را دور نينداخته ايد بهترين روش بسته بندي کامپيوتر استفاده از آنهاست تا در زمان نقل و انتقال هيچ گونه صدمه اي متوجه دستگاه شما نباشد. مانيتور، کيس، صفحه کليد، ديسک هاي هارد اکسترنال و ديگر دستگاه هاي جانبي کامپيوتر بايد به دقت بسته بندي و حمل شوند.
همچنين توجه به اين مسئله مهم است که هيچ ديسکتي در درايو سي.دي يا دي.وي.دي کامپيوتر جا نمانده باشد. چون در اين حالت احتمال مخدوش شدن آنها وجود دارد. قبل از اينکه دستگاه هاي ظريف کامپيوتر را درون جعبه مقوايي پر شده به وسيله توپ هاي روزنامه و پوشال هاي مخصوص بسته بندي قرار دهيد، آنها را داخل کيسه هاي پلاستيکي حبابي شکل يا روزنامه کاملاً بپيچيد. سپس کلمه «شکستني» را با حروف بزرگ و کاملاً مشهود توسط يک برچسب روي جعبه آنها بچسبانيد.
مسلماً مؤسسه حمل کالا که قرار است کار جابه جايي لوازم شما را به عهده بگيرند از توانايي و تخصص لازم در بسته بندي اثاثيه برخوردار است؛ اما انجام کارهاي ذکر شده از سوي شما ضريب اطمينان کار را بالا مي برد. جعبه هاي مورد نياز خود را از مکان هاي مختلفي مانند سوپرمارکت ها مي توانيد تهيه کنيد.
البته به عنوان روش دوم بهتر است که در نظر داشته باشيد برخي مؤسسات حمل کالا جعبه هاي مختص بسته بندي را به صورت رايگان ارائه مي دهند و پس از پايان جابه جايي اثاثيه آنها را بازمي گردانند. جعبه هاي مخصوص بسته بندي اسباب منزل در بسياري از فروشگاه ها موجود هستند که مانند ديگر اقلام مختص اين کار قابل خريداري مي باشند.

? به خانه جديد خوش آمديد!

بعد از تعويض منزل، در اختيار داشتن يک کامپيوتر با ارتباط اينترنت احتمالاً يکي از لازم ترين و مفيدترين چيزها برايتان خواهند بود. برخورداري از اين امکان ضمن اينکه باعث مي شود شما روند سفارش اينترنت باندپهن خود و غيره را پيگيري کنيد، در صورت عدم اطلاع ديگران از تغيير آدرس شما مي تواند بهترين ابزار براي حفظ ارتباط با مردم باشد.
فرآيند تغيير مکان از جايي به جاي ديگر به همان ميزان هيجان انگيز بودن، هراس آور و اعصاب خردکن نيز هست اما در صورتي که از آمادگي درست و لازم برخوردار باشيد، کامپيوتر و خط ارتباط اينترنت منزل شما کمترين نگراني را برايتان در پي خواهد داشت. با استفاده از اين راهکارها شما قادر خواهيد بود کار جابه جايي کامپيوتر و لوازم جانبي آن را از بي دغدغه ترين و ممکن ترين شکل ممکن به انجام برسانيد.

? پنج گام اصلي اسباب کشي بي دردسر

1) خاتمه قرارداد اشتراک باندپهن فعلي و اتخاذ ترتيباتي براي انتقال آن به آدرس جديد. با انجام به موقع اين کار از پرداخت هزينه براي برقراري ارتباط در دو آدرس جلوگيري کنيد.
2) گزينه هاي ارائه کننده خدمات باند پهن را در منطقه اي که منزل جديدتان در آن قرار دارد، بررسي نماييد و نوع ارتباط را از نظر ADSL و کابلي يا بي سيم بودن تعيين کنيد.
3) مقدمات اتصال يک خط تلفن جهت منزل جديد را فراهم کنيد و در صورت امکان تاريخ راه اندازي ارتباط باندپهن منزل خود را مشخص کنيد.
4) از محتواي هاردديسک کامپيوتر يک نسخه پشتيبان تهيه کرده و آنها را در جاي امني نگهداري نماييد. نام و نشان کابل هاي کامپيوتر را با الصاق برچسب هاي کوچک مشخص کنيد.
5) تمامي کابل ها را از کامپيوتر جدا کرده و تمام اجزا را به دقت درون جعبه هاي محکمي که با ملزومات بسته بندي وسايل حساس پر شده است قرار دهيد. روي هرکدام از بسته ها هم برچسبي با عنوان «شکستني» الصاق کنيد.
منبع:اخبار فن آوري اطلاعات ايتنا
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image