جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
20 نکته ضبط صدا با کامپيوتر (2)
-(0 Body) 
20 نکته ضبط صدا با کامپيوتر (2)
Visitor 226
Category: دنياي فن آوري
11) صداهاي فيزيکي هم مشکل ديگريست که وقتي داريد در همان اتاقي که کامپيوتر هست ضبط مي کنيد ممکن است با آن روبرو شويد. تا جاي ممکن درايو هاي خارجي و رايتر ها را خاموش کنيد. اينگونه صدا ها معمولا بيشتر از صداهاي معمول کامپيوتر مشکل ايجاد مي کنند. سعي کنيد تا مي توانيد از کامپيوتر دور بنشينيد. و اگر ممکن است يک عايق صدايي روي کيس کامپيوتر بکشيد.تا ميتوانيد به ميکروفن نزديک باشيد البته بدون افت صدا.
12) همه ي نرم افزار ها صفحه اي براي اديت صداي ضبط شده دارند (Waveform edit page) که اگر هنوز هم مشکل نويز را داريد مي توانيد تمام قسمت هاي سکوت ميان صدا و آهنگ ضبط شده را از بين ببريد.و کار سخت و زمان بري هم نيست و مي تواند کيفيت را افزايش دهد.مخصوصا وقتي که بيش از يک ترک را مي خواهيد ميکس کنيد.
13) از Waveform edit page براي تميز کردن صداي سولو هاي گيتار هم مي توان استفاده کرد. ممکن است اجراي شما بي نقص باشد ولي معمولا صداي نويز از انگشت گذاري در بين نت ها به گوش مي رسد. با اين حال اگر دست نخورده بمانند ممکن صدايي طبيعي تر به دست آوريد و مي توان آن ها را قسمت به قسمت از 6 تا 20 دسيبل کاهش داد.
14) سعي کنيد همه ي قسمت ها را بدون هيچ افکتي ضبط کنيد. و فقط اگر نياز شد از افکت هاي reverb و delay استفاده کنيد. اگر به reverb نياز هست در نرم افزار قبل از ضبط دوباره قسمت هاي که نياز به افکت هست از آن استفاده کنيد سپس روي ترک آماده شده ضبط کنيد. و در انتها اگر نياز بود مي توانيد از delay يا echo براي پوشاندن اديت هاي قبلي استفاده کرد.
15) پلاگين ها هميشه مقداري از قدت کامپيوتر را به خود اختصاص مي دهند. پس اگر مي خواهيد از افکتي بر روي چند ترک استفاده کنيد، ميتوانيد از يک پلاگين تنظيم شده به جاي پردازنده ي aux استفاده کرد تا يک افکت يکنواخت را بر روي همه ي ترک ها اضافه کند.
16) هميشه بهتر است از سخت افزار پردازنده ي reverb استفاده کنيم تا اين که چند پلاگين را بخريد. هميشه سخت افزار ها صداي بهتري را ايجاد مي کنند.هيچ وقت از نرم افزار نخواهيد که همه کار را براي شما انجام دهند حتي اگر بتوانند. استفاده از جعبه تقسيم (discrete box) نتيجه ي بهتري دارد و از CPU هم به مقدار زيادي استفاده نمي کند. حتي اگر کارت صدا با خروجي چندگانه (multi-output) نداريد هنوز هم مي توانيد صدا هاي ضبط شده را در حين ضبط فشرده کنيد، با استفاده از کانال صدايي که قبلا معرفي کرديم.و همان تنظيمات براي اکولايزر. ولي فقط بهترين اکولايزر هاي ديجيتال صدايي به خوبي انالوگ ها ايجاد مي کنند.
17) کار هاي مختلفي هست که با استفاده از-audio manipulation facilities- انجام دهيد. که در هر مدل متفاوت است. تغيير پيچ (pitch) کشش زمان (time-stretching)، که در نوع خود بي نظيرند. شما ممکن است امکانات ديگري هم پيدا کنيد. مانند رفع نويز (denoising). و بسياري نيز به صورت آفلاين هم کار مي کنند پس در سيستم هاي ضعيف هم ميشه از آنها استفاده کرد.
18) براي بکاپ گرفتن از سي دي استفاده کنيد. حتي اگر قابليت رايت دوباره را ندارند امروزه آنقدر ارزان هستند و فضاي خوبي را در اختيار شما قرار مي دهند که ديگر اين ضعف ارزش چنداني ندارد.البته از سي دي هم مي شود براي ذخيره ي کار هاي تمام شده استفاده کرد.
19) خيلي از سيستم ها اگر از دست بازي ها و برنامه هاي اضافه خلاص شويد خيلي خوب کار مي کنند. هر چي سيستم خالي تر باشد احتمال برخورد به مشکلات کمتر است. سايت شرکت سازنده را هم چک کنيد تا آخرين درايور ها را هم داشته باشيد.
20) تست کنيد تا ببينيد که چه قدر پلاگين و ترک را مي تواند پلي کند بدون اينکه از کار بيافتد. بعد نصف يا دو سوم اون مقدار را اجرا کنيد. بيشتر sequencers ها اين امکان را دارند تا فعاليت هاي CPU را به شما نشان دهند. استفاده از CPU هيچ وقت ثابت نيست. و گاهي استفاده ي زياد آن را به مرز خود مي رساند و از کار مي اندازد. با قطعه قطعه شدن اطلاعات در هارد ديسک ها هم احتمال کم شدن سرعت آنها را دارد. و defragment آنها مي تواند مفيد باشد.
منبع:نت آهنگ
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image