جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
در مورد نيروي جاذبه ي گرانشي
-(6 Body) 
در مورد نيروي جاذبه ي گرانشي
Visitor 535
Category: دنياي فن آوري
قانون کولن با معادله‌ي F-kqq'/r2 بيان مي‌شود و در آن F نيرويي است که يکي از دو بارِ الکتريکيُ q و q' که در فاصله‌ي r از يکديگر واقع شده‌اند به ديگري وارد مي‌آوَرَد و k يک ثابت جهاني است. قانون جاذبه‌ي گرانشي با معادله‌ي F-Gmm'/r2 بيان مي‌شود و در آن F نيرويي است که يکي از دو جِرمِ m و m' که در فاصله‌ي r از يکديگر واقع شده‌اند به ديگري وارد مي‌آوَرَد و G يک ثابت جهاني است. ازطرفي در مبحث انتشار امواج مي‌دانيم هر فرستنده‌ي موجي گيرنده‌ي خوبي براي همان موج خواهد بود و اين امر تقريباً شامل تمام انواع موج مي‌شود. بنابراين چگاليِ سطحيِ انرژيِ موجِ دريافت شده توسط يک گيرنده‌ي موج که در فاصله‌ي r از يک فرستنده‌ي موج قرار دارد به حاصلِ‌ضربِ تکاثف‌هاي فرستنده‌ي موج و گيرنده‌ي موج، نشان داده شده مثلاً به‌صورتِ a و a'، بستگي دارد. ازطرفي چون انرژيِ موج در فضا پخش مي‌شود يک بحثِ هندسيِ ساده نشان مي‌دهد اين چگاليِ سطحي همچنين به عکسِ مجذورِ فاصله‌ي فرستنده و گيرنده، يعني به 1/r2، بستگي دارد. يعني درمجموع، چگاليِ سطحيِ انرژي موجِ دريافت شده با چيزي شبيهِ aa'/r2 بيان مي‌شود.

تشابهِ ظاهريِ اين معادلات با يکديگر نشان مي‌دهد که درواقع مي‌توان گفت نيروهاي جاذبه و دافعه‌ي الکتريکي (و مغناطيسي) ونيز نيروي جاذبه‌ي گرانشي ازطريق موج بر رويِ حامل‌هايي مادي که فعلاً کشف نشده‌اند منتشر مي‌شوند. چنين انتشاري گرچه مشابهِ انتشار موج الکترومغناطيسي است، زيرا به‌هرحال از جنس موج است، اما همان نيست.
در مورد امواج الکترومغناطيسي مطالعات زيادي انجام شده است و گرچه هنوز مجهولات زيادي ازجمله در موردِ حاملينِ اين موج وجود دارد جنبه‌هاي کاربردي فراواني براي آن پديد آمده است. نورِ مرئي از جمله امواج الکترومغناطيسي است.
درموردِ جاذبه‌ي گرانشي يا همان جاذبه‌ي عموميِ نيوتون نيز مطالعات فراواني صورت گرفته است. از زماني که نيوتون به‌طورِ سيستماتيک روي اين نيرو مطالعه کرد معلوم شد که دروافع هندسه‌‌ي عالَم براساس اين نيرو شکل گرفته است. درواقع مسيرِ ستارگان و سيارات و موقعيتِ اجرامِ سماوي همگي بستگي کاملي به اين نيرو دارد. گويا اين نيرو همچون ستون‌هايي اجزاي کيهان را برپاداشته است، ستون‌هايي که ديده نمي شوند زيرا امواج جاذبه‌ي گرانشي برخلاف امواح الکترومغناطيسي، که در قسمتي از طيف خود مرئي مي‌باشند، قابلِ رؤيت نيستند يا به‌اين‌دليل که حاملينِ اين موج از فرطِ خُردي قابلِ کشف به‌وسيله‌ي بشر نشده‌اند.

با دانسته‌هاي فوق عظمتِ آيه‌ها‌ي قرآنيِ 13:2 که در آن آمده است الله الذي رفع السموت بغير عمد ترونها و 31:10 که در آن آمده است خلق السموت بغير عمد ترونها (و در آنها به برافراشتن و خلق آسمان‌ها توسط خدا با ستون‌هايي که نمي‌بينيد اشاره شده است) بيش از پيش آشکار مي‌شود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image