جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
ظرفيت پهناي باند اينترنت بيش از پيش بيني برنامه پنجم خواهد بود

ظرفيت پهناي باند اينترنت بيش از پيش بيني برنامه پنجم خواهد بود
Date:1390/10/16

با توجه به برنامه‌هاي تهيه شده، انتظار داريم، ظرفيت پهناي باند كشور از آن‌چه كه در برنامه پنجم توسعه تاكيد شده است، افزايش بيشتري داشته باشد.

رضا تقي‌پور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در جلسه بررسي و تبادل‌نظر درخصوص مسائل و برنامه‌هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات كه با حضور نمايندگان مجلس شوراي اسلامي برگزار شد اظهار داشت: درآمد حاصل از خدمات فناوري اطلاعات و ارتباطات بايد براي تامين زيرساخت‌هاي حوزه هزينه شود.

به گزارش روابط عمومي وزارت ارتباطات، وي ادامه داد: پيشرفت‌هايي كه در سال‌هاي اخير در عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات شاهد بوديم مرهون همين تفكر بوده است كه درآمدها صرف سرمايه‌گذاري‌هاي جديد مي‌‌شد.

تقي‌پور گفت: شركت ارتباطات زيرساخت خود را مكلف مي‌داند زيرساخت‌هاي ارتباطي كشور را كامل كند وتكميل شبكه فيبرنوري كشور هم در همين ارتباط است.

وي همچنين تصريح كرد: عرصه ارتباطات و فناوري اطلاعات عرصه‌اي است كه هرچه در آن تصور مي‌شود را مي‌توان به حقيقت تبديل كرد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، دليل اصلي تبادل با نمايندگان مجلس را اهميت رويكرد و شناخت شبكه ملي اطلاعات دانست و افزود: در صورتي كه موفق شويم شبكه ملي اطلاعات را براي داشتن شبكه‌اي يكپارچه آن‌طور كه شايسته و بايسته است، اجرا كنيم، انقلاب و تحول عظيمي در عرصه ارتباطات و فناوري اطلاعات كشور رخ خواهد داد.

همچنين عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران گفت: اگر حمايت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات نباشد، دفاتر پيشخوان خدمات دولت به تعطيلي كشيده مي‌شوند.

«ناصر يوسف‌پور» با اشاره به اينكه دفاتر پيشخوان دولت و دفاتر خدمات ارتباطي روستايي با چالش جدي براي ادامه كار و فعاليت روبرو هستند، افزود: دستگاه‌هاي دولتي بر خلاف مصوبه و تاكيد رئيس جمهوري در زمينه واگذاري خدمات به اين دفاتر بسيار كند عمل مي‌كنند.

وي افزود: براساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي و هيات دولت، تمامي دستگاه‌هاي اجرايي مكلفند خدمات خود را به بخش خصوصي يا دفاتر پيشخوان خدمات دولت واگذار كنند، ولي تاكنون به غير از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و زيرمجموعه‌هاي اين وزارتخانه يعني شركت مخابرات، شركت پست و پست‌بانك، ساير دستگاه‌ها در اين زمينه با جديت عمل نكرده‌اند.

يوسف‌پور گفت: در حال حاضر 89 درصد درآمد دفاتر خدمات ارتباطي روستايي از محل خدماتي به‌دست مي‌آيد كه از سوي سه شركت مخابرات، پست‌ و پست‌بانك به اين دفاتر واگذار شده است.

وي با بيان اينكه 300 دستگاه دولتي در كشور وجود دارد، افزود: اگر سه دستگاه ديگر مانند وزارت ارتباطات پيدا شود و بخشي از خدمات خود را مطابق مصوبه دولت و مجلس به اين دفاتر واگذار كند، وضع مالي اين دفاتر بهبود مي‌يابد.



اطلاعات


Rss Services Print  -(15 Body)  Visitor Count: 1604
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image