|
سرپرست پارك علم و فن آوري لرستان: ارتقاي تكنولوژي توليد، اولويت سال ?? است
: متاسفانه در ايران سرمايه اصلي را رها كردهايم و به سرمايههاي فرعي چسبيدهايم
Date:1391/2/2
|
ايلنا: سرپرست پارك علم و فن آوري لرستان گفت: ارتقاي تكنولوژي توليد، اولويت پارك علم و فناوري لرستان در سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» است.
مجيد ياراحمدي در گفتوگو با خبرنگار ايلنا در خرم آباد، تصريح كرد: در سالي كه از جانب رهبر فرزانه انقلاب به نام سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» مزين شده است ارتقاء تكنولوژي توليد، فعال كردن واحدهاي تحقيق و توسعه در واحدهاي صنعتي، تلاش در جهت به كارگيري فناوريهاي نوين در محصولات استراتژيك و صنايع كليدي، كارآفريني و ارتقاي مديريت دانش در لرستان از اولويتهاي پارك علم و فناوري استان در راستاي تحقق اين شعار است.
وي تصريح كرد: اگر قرار است كه امسال اتفاق بزرگي در كشورمان بيفتد بايد سرمايههاي استراتزيك را شناسايي كنيم كه در اين راستا در پارك علم و فناوري استان اجراي طرحي براي شناسايي سرمايههاي اسراتژيك لرستان در دست بررسي است كه برون داد اين شناسايي سرمايه گذاري در راستاي توليد و ايجاد اشتغال خواهد بود.
سرپرست پارك علم و فن آوري لرستان گفت: از زماني كه شعار سال ?? از زبان رهبر فرزانه انقلاب اعلام شد برنامه ريزي براي تحقق اين شعار در پارك علم و فناوري لرستان شروع شده است و معتقديم كه بايد بدون درنگ وارد گود شويم.
ياراحمدي با اذعان به اينكه پاركهاي علم و فناوري در راستاي تحقق شعار سال ?? داراي جايگاه ويژه وماموريت خطيري هستند گفت: به منظور تحقق اينجايگاه و موفقيت در اين ماموريت هم عملكرد پاركهاي علم و فن آوري و هم تصميم گيريهاي مبتني بر دانش مديران كشور از اهميت بسيار زيادي برخوردار است كه پارك علم و فناوري لرستان نيز به عنوان يكي از دستگاههاي اجرايي علمي و فناوري كشور برنامههايي را براي اين سال تدوين كرده كه به زودي اعلام خواهند شد.
وي افزود: در شرايطي كه ركود اقتصادي در صنايع بزرگ و كوچك اقتصادهاي بزرگ دنيا را تحت تاثير قرار داده است. نامگذاري سال ?? به نام سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» نشان از درايت، دورانديشي و شناخت جامع معظم له از شرايط اقتصادي و سياسي دنيا است.
سرپرست پارك علم و فن آوري لرستان گفت: نامگذاري اين سال به نام سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» حاوي مفاهيم غني و ارزشمندي همچون توليد، كار و سرمايه است كه اين سه كلمه كليدي به همراه هم يك سيستم اقتصادي را كه مبتني بر توانمنديهاي داخلي هر جامعه با هدف خودكفايي و كاهش اثرات و تهديدات بين المللي و حذف اثرات تحريمهاي جدي اقتصادي است را تشكيل ميدهند.
ياراحمدي ادامه داد: درسال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» بايد سرمايههاي استراتژيك كشور و منطقه را شناسايي كنيم چرا كه يكي از ارزشمندترين سرمايههاي استراتژيك در جهان امروز كه تحت عنوان جهان دانش محور شناخته ميشود دانش و فناوري است.
وي تصريح كرد: كاملا بديهي است كه با اتكاء به خداوند و با تقوا و تلاش ايراني و با محوريت سرمايه دانش و فناوري هم توليد تحت تاثير قرار ميگيرد و هم اشتغال پايدار حاصل از اين توليد مهمترين گام در رفع نيازهاي جامعه خواهد بود؛ لذا در سال جاري پاركهاي علم و فناوري بايد با محوريت سرمايههاي استراتژيك دانش و فناوري در جهت تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري و شكوفايي بيش از پيش اقتصاد كشورمان تلاش كنند.
سرپرست پارك علم و فن آوري لرستان گفت: اگر قرار باشد كه سرمايه ايراني را براي توليد كار و توليد به كار بگيريم هيچ سرمايه ايي ارزشمندتر از دانش و فناوري نيست.
ياراحمدي افزود: وقتي سه كلمه كار، توليد و سرمايه را در كنار هم قرار ميدهيم بايد ببينيم سرمايه ايراني چيست كه امروز يكي از سرمايههاي ايران دانش و تكنولوژي است و وقتي كه به اينها توجه شد و در راستاي آنها توليد صورت گرفت اشتغال پايدار هم اتفاق ميافتد كه در اين حالت هم از كار و هم از سرمايه و هم از توليد حمايت شده است.
وي اضافه كرد: امروز در تمام دنيا چه در كشوري مثل آمريكا كه قدرتمندترين اقتصاد دنيا را داراست و چه ضعيفترين كشور دنيا مانند عراق و افغانستان به اين نتيجه رسيدهاند كه استراتژيترين سرمايه دانش و فناوري است.
سرپرست پارك علم و فنآوري لرستان گفت: در كشوري به مانند مالزي ?? سال پيش شهري وجود نداشت و در سال ?? ورشكست اقتصادي بوده است ولي اين كشور متكي بر دانش و فناوري امروز به جايگاهي رسيده كه به عنوان يكي از قدرتهاي نوظهور اقتصادي و علمي در دنيا شناخته ميشود از سال ?? به اين طرف يعني كمتر از ?? سال به رشد دست يافت كه اين هم ناشي از نگاه درست به سرمايهها بوده است.
ياراحمدي يادآور شد: متاسفانه در ايران سرمايه اصلي را رها كردهايم و به سرمايههاي فرعي چسبيدهايم به گونه ايي كه امروز يكي از بزرگترين معضلات ما اين است كه واحدهاي اقتصادي كشورمان واحدهاي علمي نيستند اين در حالي است كه بالاترين ارزش افزوده در سرمايههاي دانشي است.
پايان پيام
ايلنا
|
تگ ها:
|
-(5 Body)
Visitor Count:
1699
|
|