جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
سرويس پردازش ابري گوگل ماوراي تصور

سرويس پردازش ابري گوگل ماوراي تصور
سالهاست كه گوگل ديتا سنتر هاي خودش را مي سازد و زيرساخت شبكه اش را خودش فراهم مي كند.
Date:1391/4/11

سالهاست كه گوگل ديتا سنتر هاي خودش را مي سازد و زيرساخت شبكه اش را خودش فراهم مي كند.

به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)،ساختن اين مراكز داده در سراسر دنيا، گوگل را تبديل به يك شركت با تجربه در زمينه طراحي و ساخت زيرساخت رايانش هاي ابري تبديل كرده است. حتي استانداردهايي كه گوگل در ساخت مراكز داده هايش رعايت مي كند، از بسياري استانداردهاي جهاني بالاتر است.

گوگل در شب دوم كنفرانس I/O اعلام كرد كه سرويس رايانش ابري را راه اندازي كرده است و اين سرويس از هم اكنون قابل دسترسي است. سرويسي كه رقيب Amazon EC2 و Microsoft Azure خواهد شد. گوگل مي گويد كه قيمت اين سرويس به مراتب از قيمت هاي رقباي موجود در بازار كمتر است و شكي نيست كه اين سرويس هم همچون ديگر سرويس هاي گوگل از كيفيت بالايي برخوردار است.

اين زيرساخت عظيم رايانش ابري گوگل به 770?000 هسته پردازنده دسترسي دارد. در آزمايشي كه در كنفرانس انجام شد، گوگل براي آناليز ژن انسان، 600?000 هسته پردازنده را به كار گرفته بود. البته اين تعداد هسته به مراتب و طي مرور زمان افزايش خواهد يافت. تنها كافيست يك حساب سرانگشتي بكنيد، 770 هزار هسته پردازنده را اگر بين پردازنده هاي 8 هسته اي تقسيم كنيم، متوجه خواهيد شد كه گوگل تقريبا 92?000 پردازنده در اختيار دارد و اين مقدار تقريبا معادل تمامي سرورهايي است كه توسط اينتل نگهداري مي شوند. گمان مي رود كه گوگل قصد دارد اين ميزان را به يك ميليون برساند. سرويس EC2 آمازون با در اختيار داشتن 450?000 سرور فعلا در مقام اول قرار دارد. با اين حال شروع با 100?000 سرور عدد كمي نيست و مسلما گوگل اهداف بزرگتري را در سر مي پروراند.

در حال حاضر سرويس گوگل در 4 طرح متفاوت ارائه مي شود. اين طرح ها كه بر پايه ماشين هاي مجازي لينوكس ساخته مي شوند، به شما امكان دسترسي به 1، 2، 4 و 8 هسته پردازنده را مي دهند و در حال حاضر هر هسته از پردازنده به 3/75 گيگابايت حافظه رم دسترسي دارد و اين ماشين هاي مجازي به شبكه و زيرساخت گوگل دسترسي دارند و از همه مهمتر تمامي آنها به زيرساخت هاي اصلي اينترنت متصل هستند.

براي اينكه بهتر متوجه عظمت اين زيرساخت بشويد مي توانيم آن را با ابر رايانه هاي دنيا مقايسه كنيم. بزرگترين ابر رايانه دنيا كه سكونيا نام دارد با در اختيار داشتن 1?780?000 هسته پردازشي، مي تواند تا 16 پتافلوپ عمليات پردازشي انجام دهد. پس از آن K Computer با در اختيار داشتن 700?000 هسته پردازشي مي تواند عمليات پردازشي را با سرعت 10 پتا فلوپ انجام دهد. در آزمايشي كه در كنفرانس I/O نمايش داده شد، ابر رايانه گوگل با در اختيار داشتن 600،000 هسته پردازشي توانست تا 10 پتافلوپ، ژن انسان را پردازش كند و در مقام سوم ابر رايانه هاي دنيا بايستد.

اما قيمت دسترسي به اين ماشين هاي مجازي چقدر است؟ يك ماشين مجازي با 8 هسته پردازنده و 30 گيگابايت رم در هر ساعت 1/16 دلار هزينه دارد و با اين حساب تمامي آن 600?000 هسته پردازنده هر ساعت 87?000 دلار هزينه خواهد داشت و براي اينكه يك روز تمام اين ابر رايانه را در اختيار داشته باشيد بايد 2 ميليون دلار پرداخت كنيد.

گوگل در ارزان ترين سرويس موجود به ازاي يك هسته پردازنده و 3/75 گيگابايت رم از شما 0/145 دلار در هر ساعت دريافت مي كند. گوگل مي گويد در آينده نزديك سرويس هاي ارزان تر براي توسعه دهندگان و سرويس هاي حرفه اي تر ارائه خواهد شد.

توجه داشته باشيد كه اين هزينه ها بدون در نظر گرفتن هزينه پهناي باند و ميزان IO ( تعداد ذخيره و بازيابي از هارد) در نظر گرفته شده است. براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به صفحه رايانش ابري گوگل سري بزنيد تا از جزييات اين سرويس آگاه شويد.

در نهايت نكته مهم اين است كه هر كسي مي تواند از اين قدرت پردازشي استفاده كند. بنابراين اگر شما كار محاسباتي داريد و به پردازش هاي فوق العاده نيازمنديد، سومين ابر رايانه جهان در اختيار شما است و مي توانيد به هر ميزان كه نياز داريد از منابع آن استفاده كنيد.

آفتانا


Rss Services Print  -(11 Body)  Visitor Count: 1920
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image