جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
به گفته وزير ارتباطاتظرفيت 500 گيگابيتي اينترنت برايمان كافي است

به گفته وزير ارتباطاتظرفيت 500 گيگابيتي اينترنت برايمان كافي است
ايتنا - تقي‌پور: ما از اولين كشور‌هايي بوديم كه سال‌ها پيش كه مشخص شد فضاي اينترنت براي درج اطلاعات ذيقيمت، مناسب نيست، شبكه‌ ملي اطلاعات را مطرح كرديم و بعد از چند سال ديديم حتي خود آمريكا به عنوان متولي اصلي اينترنت اقرار كرد.
Date:1391/4/28

رضا تقي‌پور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات

وزير فناوري اطلاعات با تاكيد بر نياز كشور به بهره‌مندي از مراكز ثبت داده‌هاي ملي خاطر نشان كرد كه رشد قارچ‌گونه‌ا‌ي اين مراكز به نفع كشور نخواهد بود.

به گزارش ايتنا از ايسنا، رضا تقي‌پور در پنجمين كنفرانس نظام اداري - الكترونيكي با اشاره به برخي مباحثي كه درباره‌ معماري نظام الكترونيكي كشور مطرح مي‌شود، اظهار كرد: گاه شاهديم نظريه‌پردازي‌هاي عميقي درباره‌ موضوعات مهمي كه بحث‌هاي روز دنيا هستند، مطرح نمي‌شود و در نهايت كپي‌هاي ناقصي كه همخواني چنداني با شرايط كنوني ما ندارد، به سازمان‌ها راه يافته و در آن‌ها پياده مي‌شود كه اين موضوع به‌ طور طبيعي موجب مي‌شود نتايج دلخواه حاصل نشود.
وي در عين حال عنوان كرد: اگر ما در ارائه‌ مدل‌هاي خود به بومي‌سازي آنها هم توجه زيادي داشته باشيم، شرايط بهتري را تجربه خواهيم كرد.

وزير فناوري اطلاعات به گسترش دنياي الكترونيك در زمينه‌هاي مختلف اقتصادي و اجتماعي و غيره اشاره كرد و گفت: اكنون زمزمه‌هايي مطرح شده كه گوياي آن است كه وب چهار در راه است و قطعا با روي كارآمدن اين سيستم نياز‌هاي جديدي ايجاد و مطرح خواهد شد. اكنون در خط مقدم فضاي الكترونيكي بحث بر سر اين موضوع است كه اگر زماني مخاطبين اين شبكه‌ها انسان‌ها بودند، در حال حاضر ماشين‌ها نيز به دايره مخاطبان فضاي مجازي اضافه شده‌اند و حجم انبوهي از ماشين‌‌ها به اين سمت مي‌روند.

تقي‌پور ادامه داد: بيش از 10 سال است كه مباحثي مانند دولت الكترونيك در سطح دنيا مورد توجه قرار گرفته است و اين موضوع در كشور ما نيز مدنظر قرار دارد.

وي در عين حال ياد‌آور شد: طي سال‌هاي اخير سرعت كشور در بخش‌هاي مختلف حيرت‌آور بوده است و به عنوان مثال در كمتر از 7 يا 8 سال از صادرات 6 تا 7 ميلياردي به 50 ميليارد دلار رسيده‌ايم كه اين موضوع به نوع خود شگفت‌آور است يا در عرصه‌ي توليد انرژي پيشرفت‌هاي متعددي حاصل شده، اما آيا در كنار اين پيشرفت‌ها، به‌طور متناسب الكترونيكي‌شدن امور هم دنبال شده است؟

وزير فناوري اطلاعات همچنين عنوان كرد: ما براي بخش‌هاي مختلف بايد به تحقيقات بومي توجه داشته باشيم و تحقيقات بومي به آن معنا است كه نياز‌هاي روز كشور مورد توجه قرار بگيرند و با بهره‌مندي از فنون روز دنيا اين نياز‌ها به شيوه‌ي بومي برطرف شوند.

او ادامه داد: طي سال‌هاي گذشته در حوزه زيرساخت اقدامات خوبي صورت گرفته است، اما با اين حال گاه شاهديم براي گسترش زيرساخت‌ها بحث نبود يا كمبود بازار مطرح مي‌شود و از سوي ديگر فعالان بخش در قبال كاستي‌هاي خود، به ضعف زيرساخت‌ها اشاره مي‌كنند، اما به هر صورت اين بحث مرغ و تخم‌مرغ بايد يكجا حل شود.

تقي‌پور ادامه داد: از نظر ما اكنون با دسترسي به ظرفيت 500 گيگابايتي براي تمام كاربران پاسخگو است. البته ما ادعا نمي‌كنيم كه همه چيز همين الان در دست ماست، اما به هر حال در قانون برنامه‌ پنجم توسعه به رشد شبكه‌ها، يكپارچه‌سازي آن‌ها و اشتراك‌گذاري اطلاعات توجه خوبي صورت گرفته است.

وزير فناوري اطلاعات در عين حال خاطر نشان كرد: البته با اين وجود لازم است بخش‌هاي مختلفي كه اكنون به صورت مستقل به فعاليت بپردازند، بايد با يكديگر مرتبط شوند، چرا كه اين يكپارچه‌سازي قدرت فناوري را ارتقاء خواهد داد.

تقي‌پور در بخشي ديگر از صحبت‌هاي خود ياد‌آور شد: از دو تا سه ماه آغاز به كار دولت دهم امور مختلفي از جمله توسعه‌ الكترونيك پيگيري شد و حتي آمادگي الكترونيكي سازمان‌ها بحثي است كه اكنون هم بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد و به سرعت به آن پرداخت شود.

وزير فناوري اطلاعات درادامه‌ صحبت‌هاي خود با اشاره به جايگاه ايران ياد‌آور شد: در زمينه‌ تلفن ثابت ما بيشترين ضريب نفوذ در سطح خاورميانه را به خود اختصاص داده‌ايم. در زمينه‌ تلفن‌هاي همراه هم سيم‌كارت فروخته شده است. در بخش دسترسي به اينترنت به ضريب نفوذ 46.9 درصد دست‌ يافته‌ايم كه رتبه‌ ما از نظر اين شاخص‌ها رتبه‌ مناسبي ارزيابي مي‌شود.

وزير ارتباطات ادامه داد: با اين وجود اينكه سازمان‌هاي ما چقدر براي ارائه‌ الكترونيكي مفاهيم خود آمادگي دارند، موضوعي است كه بايد بيشتر از اين مورد توجه قرار گيرد.
تقي‌پور در ادامه به بحث دوركاري كه توسط دولت دهم انجام شده، اشاره كرد و گفت: زماني كه اين بحث مطرح شد، حتي خود من باور نمي‌كردم كه سازمان‌ها به اين سرعت قبول كنند كه فردي از طريق فضاي مجازي فعاليت كند، اما به هرحال اين اقدام انقلابي و پيشرفته صورت گرفت.

وزير فناوري اطلاعات در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به راه‌اندازي شبكه‌ ملي اطلاعات اشاره كرد و گفت: ما از اولين كشور‌هايي بوديم كه سال‌ها پيش و پس از آنكه مشخص شد فضاي اينترنت براي درج اطلاعات ذي‌قيمت فضاي مناسبي نيست، بحث شبكه‌ ملي اطلاعات را مطرح كرديم و بعد از چند سال ديديم كه كشور‌هاي ديگر هم به تدريج به اين موضوع توجه نشان دادند و حتي خود آمريكا به عنوان متولي اصلي اينترنت اقرار كرد كه نياز به فضايي جديد وجود دارد.

تقي‌پور در پايان صحبت‌هاي خود با تاكيد بر اينكه در حال حاضر ايجاد مراكز داخلي ثبت داده از نياز‌هاي جدي كشور به‌شمار مي‌رود، خاطر نشان كرد: البته نبايد در اين عرصه شرايط به گونه‌اي باشد كه شاهد رشد قارچ‌گونه‌ مراكز ثبت داده‌هاي ملي شويم.

ايتنا


Rss Services Print  -(5 Body)  Visitor Count: 2003
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image