جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
امكان دسترسي به كانال‌هاي تلويزيوني از طريق اينترنت فراهم شد

امكان دسترسي به كانال‌هاي تلويزيوني از طريق اينترنت فراهم شد
Date:1391/5/2

9-239.jpg

معاون مجازي سازمان صدا و سيما صبح دوشنبه ـ‌ دوم مرداد ماه ـ در نشستي خبري حاضر شد و ضمن تشريح برنامه‌هاي جشنواره‌هاي فيلم كوتاه و پويانمايي فضاي مجازي، از راه‌اندازي آي‌پي مديا (رسانه‌ي مهر) خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، لطف‌الله سياهكلي درباره‌ي آي‌پي مديا گفت: سازمان صدا و سيما فرصتي را فراهم كرده تا به رسانه‌اي بر روي بستر اينترنت برسيم. اين سيستم با دو مگابايت سرعت در ثانيه بر روي سطح تلفن است و مردم مي‌توانند صوت و تصوير درخواستي ،‌ اينترنت‌، موتور جست وجوگر و ساير خدماتي كه لازم دارند روي آن دريافت كنند.

او ادامه داد: قابليت دسترسي به كانال‌هاي تلويزيون بسيار زياد و تقريبا نامحدود است و امكان دستري به آن از طريق كابل نوري و تلفن فراهم شده است.

سياهكلي در توضيح بيشتر درباره اين سيستم عنوان كرد: اين تلويزيون يك تلويزيون كابلي نيست. معمولا در دنيا سيستم‌هاي اين چنيني با عنوان آي‌پي تي‌وي معروف است اما سيستمي كه ما راه‌اندازي كرده‌ايم آي‌پي مديا است؛ يعني همه‌ي رسانه‌ها بر روي آن قرار دارند. معمولا تلفن‌، اينترنت‌، فكس و تلويزيون جدا از يكديگر هستند اما بر روي آي‌پي مديا كه نام فارسي‌اش را «رسانه مهر» گذاشته‌ايم، همه آنها به صورت هم زمان قابل دسترسي هستند.

سياهكلي ادامه داد: آي‌پي مديا توليد خودمان است و در توليد آن با هيچ گزينه خارجي مشاركت نداشته‌ايم. نرم افزار و سخت افزار آن كار خودمان است در حال حاضر در تهران نزديك به هزار مشترك از اين سيستم استفاده مي‌كنند و اميدوارم با همكاري همه رسانه‌ها و همدلي آنها استفاده از آن فراگير شود.

او همچنين تاكيد كرد: سيستم ما با هزينه‌هاي اندك فني قابليت‌هاي بالايي دارد و بر روي بستر مخابرات تلفن فعاليت مي‌كند. به همين دليل هزينه‌ها كم و سرعت انتشار بالاست. بنابراين اميدواريم طي سال‌هاي آينده در تمام كشور قابل استفاده باشد.

معاون مجازي سازمان صدا و سيما همچنين درباره‌ي هزينه‌هاي آي‌پي تي‌وي توضيح داد: اين سيستم هزينه اشتراكي معادل هزينه اي‌دي‌اس‌ال دارد و بين حدود 10 تا 12 هزار تومان به صورت ماهانه هزينه خواهد برد.

***

به گزارش ايسنا‌، لطف الله سياهكلي بخش ديگري از اين نشست را به تشريح فعاليت‌هاي نخستين جشنواره فيلم كوتاه و پويانمايي فضاي مجازي اختصاص داد و اعلام كرد، اين جشنواره كه به فيلم‌ها و انيميشن‌هاي زير پنج دقيقه مي‌پردازد، بر روي دو سايت مهرنما و باشگاه ايرانيان قابل دسترسي است و قرار است به صورت ساليانه برگزار شود. جشنواره امسال از امروز شروع مي‌شود و مهلت ارائه آثار تا 15 مهرماه خواهد بود.

او گفت: دهم آبان ماه اختتاميه اولين دوره جشنواره برگزار مي‌شود و با توجه به دو بخش جشنواره و برگزيدگان ويژه‌، اول‌‌، دوم‌ و سوم حدود 60 جايزه به برگزيدگان اهدا خواهد شد.

لطف‌الله سياهكلي همچنين اشاره‌اي به فضاي مجازي كرد كه نوع و كاركرد رسانه‌ها را تغيير داده و افزود: تا به اين تاريخ رسانه‌ها شامل كتب،‌ مجله‌، راديو و تلويزيون توسط متخصصيان اداره مي‌شدند و انديشه‌هاي متخصصين براي مردم منتشر مي‌شد. در دوره جديد دو اتفاق افتاد كه فضا را عوض كرد. يكي اينكه در كنار متخصصان توليد محتوا براي كاربران هم فراهم شد يعني كاربران از يك سو مي‌توانند مصرف كننده و از سوي ديگر توليد كننده باشند. از سوي ديگر هم امكان ايجاد رسانه توسط مخاطب فراهم شد. تا به امروز رسانه‌ها توسط افراد خاصي ايجاد مي‌شدند كه از نهادهاي دولتي و حكومتي مجوز مي‌گرفتند، اما با توجه به رسانه‌هاي نوين هر كاربري مي‌تواند براي خودش رسانه ايجاد كند. اين دو اتفاق در توليد محتواي انبوه دگرگوني ايجاد كرده و باعث شده حافظه تاريخي مردم افزايش پيدا كند، چرا كه هيچ اطلاعاتي از فضاي وب پاك نمي‌شود.

سياهكلي افزود: سازمان در بيش از دو سال گذشته به اين نتيجه رسيده كه معاونت جديدي به نام معاونت رسانه مجازي ايجاد كند اين معاونت براي كامل كردن چرخه رسانه يك سازمان ايجاد شد. از آنجايي كه رسانه‌ها معمولا يك طرفه هستند چنين سيستمي نمي‌تواند با مخاطب تعامل پرقرار كند به همين دليل بود كه سازمان تلاش كرد تا با استفاده از تكنولوژي‌هاي نوين از رسانه‌هاي جديد بهره بگيرد كه حداقل فعاليت‌ آن مكمل بودن رسانه ملي است. در حال حاضر نيز ما چندين سايت اينترنتي را ايجاد كرده‌ايم كه با مخاطبان در ارتباط هستند.

معاون مجازي سازمان صدا و سيما اذعان كرد:‌ خيلي از كشورها نزديك 20 سال است كه توليد محتوا دارند و محتواهاي خوب و بدي را عرضه مي‌كنند اما ما به عنوان جامعه ايراني مسلمان سهم محدودي در ارائه اطلاعات داشته‌ايم. اكثر اطلاعاتي هم كه درباره ما روي فضاي وب وجود دارد، توسط دشمنان تهيه شده و اگر فعاليت درستي انجام دهيم به تحليل مقام معظم رهبري، برد با ماست.

او تاكيد كرد: برگزاري اين جشنواره نيز براي شناساندن ايران در فضاي مجازي و جهاني شدن آن است؛ ما در هشت محور به فعاليت مي‌پردازيم؛ خانواده، تمدن اسلامي و ايراني و هويت ملي، جوان مسلمان و دنياي معاصر،‌ بيداري اسلامي‌، ايران‌شناسي‌، ايران 1404 و شعار سال جزو اين موضوعات هستند. همچنين قوانيني در نظر گرفته شده است كه مسؤوليت معنوي آثار را به شركت‌كنندگان مي‌سپارد. به علاوه شركت‌كنندگان بايد اخلاق رسانه‌اي را هم رعايت كنند.

انتهاي پيام

ايسنا


Rss Services Print  -(11 Body)  Visitor Count: 2107
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image