|
جشنواره و كنفرانس وب و موبايل 26 بهمن برگزار مي شود
صدها شركت مختلف داخلي از 26 تا 27 بهمن ماه در مركز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي تهران گردهم مي آيند تا ضمن ارائه جديدترين توليدات و برنامه هاي خود و تبادل اطلاعات با ديگر شركت ها ، در جريان آخرين يافته ها و پيشرفت هاي اين حوزه قرار مي گيرند.
Date:1393/11/27
|
ايران اكونوميست - در اين جشنواره كه در نوع خود بزرگترين جشنواره و كنفرانس اين حوزه در منطقه خاورميانه محسوب مي شود، بنگاهها ، مراكز علمي و تحقيقاتي، كارشناسان و محقققان، استادان دانشگاه ها و مقامات دولتي،حضور خواهند داشت
در جشنواره و كنفرانس بزرگ وب و موبايل ايران بيش از حدود 12 هزار سايت ايراني در 4 شاخه اصلي و 38 زير گروه حضور خواهند داشت.
امسال تعداد شركت كنندگان در جشنواره وب 50 درصد و تعداد شركت كنندگان در كنفرانس موبايل ايران 20 درصد نسبت به سال گذشته افزايش يافته است.
جشنواره و كنفرانس بزرگ وب و موبايل ايران از سوي كانون كارآفريني ايران و با هدف تلاش براي تغيير فضاي كسب و كار اينترنتي و ترويج و تشويق اين فرهنگ، ايجاد شبكه هاي بومي فعالان، آموزش و افزايش ميزان و تنوع سرمايه در دست كارآفرينان برگزار مي شود.
گفتني است جشنواره وب ايران با شركت 50 سايت شروع به كار كرد و پس از 6 سال، حالا اين تعداد به 8 هزار و 200 سايت و در 5 بخش اصلي افزايش يافته است.
در اين جشنواره، سايت هاي برتر از سوي داوران، انتخاب و معرفي خواهد شد. انتخاب برگزيدگان جشنواره وب، امسال توسط 100 داور به صورت آنلاين صورت مي گيرد.
بخش هاي جشنواره وب امسال شامل؛ كسب و كارها ، اطلاع رساني، صنايع مرتبط و استاتاپ ها (شركت هاي اينترنتي با سابقه كمتر از 2 سال) است و ملاك هاي داوري اين سايتها محتوا، طراحي ديداري، كاركرد، تعامل كاربر با سايت و تجربه كلي استفاده كاربر از سايت تعريف شده اند كه آخرين اطلاعات وب و تجارت آنلاين را در اختيار مخاطبان قرار مي دهند
در بخش موبال نيز بيش از 1300 اپليكيشن فارسي حضور خواهند داشت. در اين بخش 989 اپليكيشن در پلتفرم اندرويد، 82 اپليكيشن در پلتفرم آي او اس و 37 اپليكيشن در پلتفرم ويندوزفون شركت دارند.
البته بايد به اين نكته اشاره كرد كه صنعت نرم افزارهاي موبايل در ايران هنوز صنعت نوپايي است و با توجه به استعداد نرم افزار نويسان ايراني در زمينه وب اين انتظار مي رود كه اين صنعت نيز به مانند وب سايت هاي ايراني به سطح بالا و ميانگين جهاني برسد.
زبان فارسي سومين زبان اينترنت در زمينه توليد محتوا در جهان است و سايت هاي ايراني هم در اين زمينه بسيار موفق عمل كرده اند اما سهم كسب و كارهاي ايراني در قياس با جهان، حتي كشورهاي مشابه و خاورميانه بسيار پايين است. بسياري از كارشناسان بر اين نكته تاكيد دارند كه پتانسيل اقتصادهاي مبتني بر وب در ايران بسيار مطلوب است و طبق آمارهاي ارائه شده، كشورمان از نظر درصد رشد كارآفريني در اين حوزه مقام اول را به خود اختصاص داده است لذا برگزاري اين جشنواره مي تواند در توسعه اقتصاد محيط اينترنتي كشور اثرات بسياري داشته باشد.
ايران اكونوميست
|
تگ ها:
|
-(7 Body)
Visitor Count:
1674
|
|