جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
نويسنده‌اي كه گوگل را پيش‌گويي كرد

نويسنده‌اي كه گوگل را پيش‌گويي كرد
از مهم‌ترين آثارش به «پايان كودكي» (1953)، «شهر و ستارگان» (1956)، «ملاقات با راما» (1973)، «زمين پادشاهي» (1975) و «ترانه‌هاي زمين دورافتاده» (1986) مي‌توان اشاره كرد.
Date:1393/11/27

«آرتور سي. كلارك» نويسنده معروف كتاب‌هاي علمي-تخيلي حدود 40 سال پيش در مصاحبه‌اي اختراع اينترنت، ايميل و از رده خارج شدن روزنامه‌ها را پيش‌بيني كرده بود.

به گزارش ايسنا، «آرتورسي. كلارك» در مصاحبه‌اي كه سال 1976 انجام داد، از وجود ارتباط تصويري، تبادل اطلاعات از طريق دستگاه‌هاي پيشرفته و از مد افتادن روزنامه‌هاي كاغذي خبر داد.

كلارك در گفت‌وگويي كه با موسسه فناوري ماساچوست داشت، اختراع پديده اينترنت را در زماني پيش‌بيني كرد كه هنوز استفاده از رايانه‌هاي خانگي رواج نيافته بود.

وي در ميان صحبت‌هاي خود با موضوع پيشرفت فناوري در آينده، گفت: روزي مي‌آيد كه مردم از وسايل ارتباطي استفاده مي‌كنند كه شامل يك صفحه تلويزيوني با كيفيت بالا و يك كيبورد براي تايپ است. آن‌ها با اين ماشين مي‌توانند هرگونه اطلاعاتي را مبادله كنند. شما به ماشين مي‌گوييد كه من به فلان وسيله ورزشي يا ... علاقه‌مندم و آن دستگاه جست‌وجو مي‌كند و آن را برايتان پيدا مي‌كند.

نويسنده كتاب معروف «اوديسه فضايي» همچنين پيش‌بيني كرد: مردم آينده قادر خواهند بود از طريق ماشين‌هايي، پيام‌هايي را به دوستانشان در هر كجايي كه هستند، بفرستند. دوستانتان مي‌توانند شما را ببينند، شما مي‌توانيد آن‌ها را ببينيد. ما در آينده مي‌توانيم ارتباط تصويري و گرافيكي داشته باشيم و كتاب و اطلاعات و ... را تبادل كنيم. روزنامه‌ها در حال انقراض هستند، ما ديگر مجبور نخواهيم بود چندين تن كاغذ را براي كسب اطلاعات جابجا كنيم.

به گزارش هافينگتون پست، آرتور سي. كلارك روز 16 دسامبر 1917 در انگليس چشم به جهان گشود. اين نويسنده‌ي آثار علمي‌ ‌تخيلي و مخترع در سال 1968 به شهرت رسيد؛ زماني ‌كه داستان‌كوتاهي به‌ نام «نگهبان» را در قالب فيلم‌نامه نوشت. فيلم «2001؛ اوديسه‌ي فضايي» به كارگرداني «استنلي كوبريك» برگرفته از همين اثر كلارك است.

او كه زماني «اولين ساكن كلبه‌ الكترونيكي» لقب گرفته بود، با نوع خاص نگاهش به مسافرت فضايي در آينده و همچنين دنياي رايانه، تخيلات مردم را جلب خود كرد. توصيفات مشروح سي. كلارك درباره سفينه‌هاي فضايي، ابررايانه‌ها و سيستم‌هاي ارتباطي سريع، مورد علاقه‌ي ميليون‌ها خواننده در سراسر جهان قرار گرفت. كلارك در سال 1986 به عنوان استاد بزرگ انجمن نويسندگان آثار علمي تخيلي آمريكا برگزيده شد.

از مهم‌ترين آثارش به «پايان كودكي» (1953)، «شهر و ستارگان» (1956)، «ملاقات با راما» (1973)، «زمين پادشاهي» (1975) و «ترانه‌هاي زمين دورافتاده» (1986) مي‌توان اشاره كرد.

از افتخارات سر آرتور سي. كلارك در عرصه‌ي نويسندگي به كسب سه جايزه‌ي «نبيولا» (در اصطلاح ستاره‌شناسي به معناي سحابي) از انجمن نويسندگان آثار علمي تخيلي آمريكا در سال‌هاي 1872، 1974 و 1979 و همچنين كسب دو جايزه‌ي «هيوگو» از مجمع جهاني علمي تخيلي در سال‌هاي 1974 و 1980 است.

پيش از اين اعلام شده بود در مصاحبه‌اي تلويزيوني متعلق به سال 1963،‌ آرتور سي. كلارك پيش‌بيني كرده كه اولين مسافر به كره‌ ماه اهل روسيه خواهد بود. در اين مصاحبه كلارك گفته است، روسيه در رقابتي تنگاتنگ گوي سبقت را براي فرستادن اولين انسان به ماه از آمريكا مي‌ربايد.

تنها دو سال پس از صحبت‌هاي كلارك بود كه «يوري گاگاري» روس در آوريل 1961 پيش از هر انسان ديگري به فضا سفر كرد. اما در 21 جولاي 1969 اين «نيل آرمسترانگ» آمريكايي بود كه قدم بر كره ماه گذاشت و اين جملات ماندگار را ادا كرد: «اين قدمي كوچك براي يك انسان‌، اما گامي بزرگ براي بشريت است.»

شايد اين پيش‌بيني كلارك كاملا به واقعيت مبدل نشد‌ اما او پيش‌بيني‌هاي ديگري هم داشته است: سفر انسان به مريخ پيش از به پايان رسيدن قرن!

عصر ايران


Rss Services Print  -(7 Body)  Visitor Count: 1650
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image