جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
يوتيوب هيچ سودي براي گوگل ندارد!

يوتيوب هيچ سودي براي گوگل ندارد!
Date:1393/12/9

تحقيقات جديد نشان ميدهد كه با وجود درآمد 4 ميليارد دلاري يوتيوب براي گوگل، اين وبسايت هيچ سوددهي براي غول تبليغات دنيا ندارد.

يوتيوب بدون هيچ شك و ترديدي بهترين وبسايت ميزبان ويديوهاي اينترنتي است و روزانه بينندگان بي‌شماري را از سراسر دنيا به سمت منبع غني خود جذب مي‌كند. اما با وجود بيننده‌ ميلياردي، يوتيوب هيچ سودي براي گوگل ندارد!

بر اساس گزارشي كه از سوي «وال استريت ژورنال» منتشر شده، اين غول ويديويي دنيا با وجود درآمدي 4 ميليارد دلاري، هيچ سودي توليد نمي‌كند.

يوتيوب در مجموع تنها 6 درصد از فروش تبليغات گوگل را تشكيل مي‌دهد كه با توجه به حضور همه جانبه ويديوها و لينك‌هاي اين وبسايت در سراسر دنياي وب، آماري غافلگيركننده به شمار مي‌رود. اما شايد مشكل يوتيوب نيز همين واقعيت باشد.

بر اساس تحقيقات، بيشتر مردم از طريق لينك‌هاي به اشتراك گذاشته و ويديوهاي اصطلاحا جاسازي شده (Embedded) در وبسايت‌هاي متفرقه به محتواي يوتيوب دسترسي دارند؛ بر خلاف فيس بوك و توييتر كه همه به شكل مستقيم با آن درگير هستند. يوتيوب تبليغات را تنها در ويديوهايي پخش مي‌كند كه از طريق وبسايت اصلي آن و مراجعه به صفحه خانگي (Home Page) يوتيوب مشاهده شده باشند.

يكي ديگر از مشكلات يوتيوب عدم نفوذ گسترده آن در ميان كاربران است. وال استريت ژورنال مي‌گويد كه بر اساس يك تحقيق تنها 9 درصد از كاربران توتيوب حدود 85 درصد از كل نمايش‌هاي ويديوي يوتيوب را تشكيل مي‌دهند. بدين ترتيب بيشتر كاربران اين وبسايت به شكل "گه‌گاه" به اين وبسايت سر مي‌زنند. در عين حال بيشتر كاربران ثابت يوتيوب نيز نوجوانان هستند.

بدين ترتيب تبليغ كنندگان علاقه چنداني به تبليغ در يوتيوب نشان نمي‌دهند و تلويزيون و رقباي يوتيوب را به عنوان مكان بهتري براي تبليغات مي‌دانند.

گوگل از سال اخير تلاش بسياري براي زنده كردن اين سرويس انجام داده است. در قدم نخست تلاش كرد كه از جداشدن توليدكنندگان محتواي خود جلوگيري به عمل آورد و سرمايه گذاري هنگفتي نيز در توليد محتواي اريجينال دارد.

همچنين يوتيوب سرويس جديد موسيقي خود را راه اندازي كرده كه اگرچه فعلا در حالت رايگان قرار دارد، اما از چند ماه ديگر پولي مي‌شود. كاربران مشترك از مزايايي چون عدم وجود تبليغات در ويديوهاي يوتيوب بهره خواهند برد، در حالي كه كاربران غيراشتراكي همچنان تبليغات را در ويديوهاي اين سرويس خواهند داشت.

از سوي ديگر، رقباي يوتيوب هم دندان تيزشان را براي آن نشان مي‌دهند. فيس بوك -كه سودي 3 ميليارد دلاري را براي سال 2014 ثبت كرد- و توييتر در حال طراحي و تكميل سرويس‌هاي ويديوي اختصاصي خود هستند. همچنين استارتاپ هايي چون Vessel نيز ثابت كرده‌اند كه سوددهي آن‌ها براي توليدكنندگان محتوا بهتر از يوتيوب است.

البته كه تمام اين موارد به معناي حذف يوتيوب در يك شب نخواهد بود؛ اما اگر يوتيوب دير وارد عمل شود و نتواند سوددهي مناسبي داشته باشد و همچنين در رضايتمندي توليدكنندگان محتواي اريجينال كم‌كاري كند، ممكن است كه شاهد تغييراتي در سهم بازار آن باشيم.

ايستنا


Rss Services Print  -(7 Body)  Visitor Count: 2188
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image