جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
دستيابي به نسل سوم و چهارم موبايل تا سه سال ديگر

دستيابي به نسل سوم و چهارم موبايل تا سه سال ديگر
ايتنا- واعظي: بايد تلاش شود همه مردم دسترسي راحت به اينترنت داشته باشند.
Date:1393/12/23

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ابراز اميدواري كرد كه تا پايان دولت يازدهم موبايل نسل سوم و چهارم در سراسر كشور نهادينه شود.

به گزارش ايتنا از ايسنا، محمود واعظي در همايش سياست‌هاي فناوري و نوآوري در برنامه‌ ششم توسعه گفت: موفق شديم در 6 ماه گذشته در 220 شهر نسل سوم موبايل را راه‌اندازي كنيم و نسل چهارم موبايل در حدود 40 شهر كار مي‌كند.

اميدواريم با سرعت بيشتر در اين دو نسل در ساير شهرهاي كشور مورد استفاده قرار بگيرد و تا پايان برنامه ششم بتوانيم استفاده از نسل پنجم موبايل را به مردم تقديم كنيم.

وي دولت الكترونيك و شبكه‌ ملي اطلاعات را داراي اهميت ويژه‌اي خواند و گفت: بايد تلاش شود همه مردم دسترسي راحت به اينترنت داشته باشند.

همچنين به سمتي برويم كه تمام دستگاه‌هاي دولتي و ارگان‌ها به سيستم مجازي مجهز شوند تا مردم به راحتي از اينترنت استفاده كنند.

در اين شرايط است كه مي‌توان جلوي فساد و تبعيض را گرفت. همچنين موضوع كوچك‌سازي دولت با الكترونيك كردن آن محقق مي‌شود.

وزير ارتباطات با بيان اينكه در حال حاضر از سرمايه‌ها و نيروهاي جوان كشور در خارج از كشور استفاده مي‌شود گفت: جوانان ما در كشورهاي دنيا جزو بهترين محقق‌ها هستند بايد زمينه‌اي را فراهم كنيم تا از آنها در داخل استفاده شود.

واعظي در عين حال گفت: در صورت فراهم شدن چنين بستري آنها ايران را ترك نمي‌كنند چه بسا با آرام شدن فضا در ايران و تبيين سياست‌هاي دولت يازدهم در حمايت از اين جوانان آنها در اين مدت جلساتي با ما گذاشتند و براي كار اعلام آمادگي كردند و حتي گفتند كه حاضرند به ايران بازگردند.

وي با بيان اينكه بايد شكاف ديجيتالي و طبقاتي در كشور از بين برود گفت: بايد به مناطق محروم و كمتر برخوردار و روستاهاي كشور توجه ويژه شود.

اميدواريم تا پايان سال جاري تمامي روستاهاي بالاي 20 خانوار از تلفن بهره‌مند شوند.

برنامه دولت اين است كه تا پايان سال آينده تمامي روستاهاي بالاي 10 خانوار نيز داراي تلفن شوند.

واعظي همچنين گفت: امسال 8000 روستا از اينترنت برخوردار شدند تلاش ما اين است كه سال آينده 20 هزار روستا و تا پايان كار دولت تمامي روستاهاي بالاي 10 خانوار اينترنت داشته باشند.

وي مساله استفاده از ماهواره و فضا را نيز بسيار مهم خواند و اظهار كرد: بايد برنامه‌ريزي گسترده‌اي براي استفاده از فضا شود كه خوشبختانه كارهاي خوبي نيز صورت گرفته است.

در برنامه ششم بايد به موضوع ساخت ماهواره و فضا نيز توجه بيشتري شود.

واعظي همچنين بر لزوم استفاده از آي‌تي در پست براي راحت شدن روند كاري مردم تاكيد كرد.

وزير ارتباطات در ادامه با تاكيد بر لزوم افزايش پهناي باند كشور گفت: در اين راستا از بسياري از كشورها عقب هستيم كه اين دور از شان مردم و نظام است و در راستاي اهداف قانون گذار نيست.

وي همچنين گفت كه يكي از سياست‌هاي اين وزارت‌خانه كار تصدي‌گري در حوزه‌ آي‌سي‌تي و دعوت سرمايه‌گذاران بخش خصوصي است.

وي با بيان اين كه بايد نهضت توليد محتوا و نرم‌افزار در كشور مورد توجه ويژه قرار بگيرد توضيح داد:‌ امروز 38 درصد از آنچه مردم استفاده مي‌كنند از ميزبان داخلي است و حدود 63 درصد ميزبان خارجي.

اين آمار در يك سال و نيم گذشته به گونه‌اي ديگر بود يعني 10درصد از ميزبان داخلي و 90 درصد از ميزبان خارجي بود.

تلاش و برنامه ما اين است كه شبكه را در آينده طوري طراحي كنيم كه 80 درصد ميزبان داخلي و 20 درصد از ميزبان خارجي استفاده شود.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين با تاكيد براين كه موضوع فناوري در بسياري از كشورها به عنوان رده‌هاي توسعه است گفت: كشورهايي كه به نوعي نتوانستند در مقاطع گذشته رشدي داشته باشند از فناوري به عنوان يك ميانبر براي رسيدن به رشد استفاده كرده است.

وي با بيان اين كه اهداف برنامه پنجم توسعه در موضوع اقتصاد دانش بنيان به خوبي محقق نشده است گفت: طبق برنامه پنجم توسعه بايد اقتصاد و يا برنامه‌هاي دانش بنيان محور باشد كه نرسيدن به اين هدف به دليل ضعف در مديريت و اجراي آن است.

او با بيان اين كه فناوري‌هاي نو بايد در برنامه‌ي ششم به عنوان يك محور قرار بگيرد گفت: در دنياي امروز كشورهاي بخش قابل توجهي از درآمدهايشان را به تحقيق و پژوهش اختصاص مي‌دهند.

چون پژوهش بومي خود به خود ارزش افزوده ايجاد مي‌كند كه همراه بودن ايده با سرمايه‌گذاري باعث ايجاد ثروت براي كشور مي‌شود.

وزير ارتباطات با تاكيد بر لزوم توجه به تحقيق و پژوهش در برنامه ششم گفت: در دنياي امروز نگاه بسياري از كشورهاي پيشرفته به سه محور فناوري اطلاعات و ارتباطات پيشران توسعه، توانمندسازي فناوري‌ها و تلاش براي رسيدن به رفاه مردم است.

اين بدان معناست كه از تكنولوژي فناوري اطلاعات براي ايجاد رفاه مردم استفاده شود. دير يا زود ما نيز مجبوريم به اين سمت حركت كنيم.

وي با بيان اين كه سهم آي‌سي‌تي در رشد ناخالص ملي در ايران 2 و نيم درصد و در جهان پنج درصد است گفت: شاخص آي‌سي‌تي ايران در جهان 97 و در منطقه 16 است اين در حالي است كه طبق برنامه پنجم بايد به جايگاه مردم مي‌رسيديم.

وي با بيان اين كه بايد به سمت صادرات نرم‌افزار برويم تاكيد كرد: اين صادرات تمامي ندارد چون محصول فكر انسان است.

آي‌سي‌تي همچنين باعث افزايش اشتغال در كشور مي‌شود بنابراين لازم است اهميت ويژه‌اي به اين بخش داده شود.

وي افزود:‌ از طرف ديگر طبق برنامه چشم انداز 20 ساله بايد رشد 8 درصدي و جايگاه اول منطقه دست پيدا كنيم.

توسعه و رشد 8 درصد نياز به الزامات داخلي و خارجي دارد. ما اكنون در تحريم هستيم، تحريم‌هايي كه آن را ظالمانه مي‌دانيم اما آيا تا زماني كه تحريم وجود دارد مي‌توان به رشد 8 درصد رسيد؟ آيا مي‌توان به افزايش صادرات و جذب سرمايه‌گذاري خارجي رسيد؟ وقتي نتوان به توسعه را به دليل تحريم‌ دست پيدا كرد قطعا نمي‌توان به جايگاه اول منطقه و رشد 8 درصدي دست يافت.

وي ادامه داد: اگر قرار باشد رشد 8 درصدي را محقق كنيم بايد محدوديت‌هاي داخلي را برطرف كنيم. اين موضوعات را بايد در برنامه ششم لحاظ كرد.

او در پايان گفت: اگر موانع و الزامات در نظر گرفته نشود در برنامه ششم نيز تنها انشاي خوبي نوشته مي‌شود.

اتفاقي كه در برنامه پنجم رخ داد و انصافا چشم انداز برنامه‌ پنجم بسيار مترقي نوشته شد اما تاكيد ما بر اين است كه بايد محدوديت‌ها و موانع در برنامه ششم و الزامات آن مورد توجه قرار گيرد.

ايتنا


Rss Services Print  -(10 Body)  Visitor Count: 2023
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image