جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
اختصاصي افتانا اينترنت اشيا

اختصاصي افتانا اينترنت اشيا
«اينترنت اشيا» (IoT) تبديل به يكي از عناوين مهم شده است. اين مفهوم نه تنها ظرفيت تأثيرگذاري بر زندگي ما را دارد بلكه نحوه كار كردن ما را نيز تحت‌تأثير خود قرار مي‌دهد؛ اما سؤال اينجاست كه ماهيت «اينترنت اشيا» چيست و چه تأثيري بر زندگي ما و شرايط اطراف‌مان خواهد داشت؟
Date:1394/6/17

«اينترنت اشيا» (IoT) تبديل به يكي از عناوين مهم شده است. اين مفهوم نه تنها ظرفيت تأثيرگذاري بر زندگي ما را دارد بلكه نحوه كار كردن ما را نيز تحت‌تأثير خود قرار مي‌دهد؛ اما سؤال اينجاست كه ماهيت «اينترنت اشيا» چيست و چه تأثيري بر زندگي ما و شرايط اطراف‌مان خواهد داشت؟

به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)، مبحث «اينترنت اشيا» با پيچيدگي‌هاي فراواني احاطه شده است اما من مايل‌ام به بحث درخصوص مباني آن بپردازم. هرچند كه مباحث فني و جهت‌دار مرتبط با اين مفهوم بسيارند اما خيلي از مردم هنوز سعي مي‌كنند شالوده اين موضوع را مورد كنكاش قرار دهند.

اجازه بدهيد در ابتدا تكليف چند چيز را مشخص كنيم. پهناي باند اينترنت بيشتر شده و هزينه برقراري ارتباط اينترنتي كاهش يافته است. ابزارهاي بيشتري با سنسورها و قابليت‌هاي واي فاي توكار به بار آمده‌اند، هزينه‌هاي تكنولوژي پايين آمده است و تلفن‌هاي همراه هوشمند با سرعت سرسام‌آور در زندگي مردم نفوذ كرده‌اند. تمام اين موارد در واقع يك «طوفان كامل» را براي IoT به‌وجود مي‌آورند.

اينترنت‌اشياچيست؟
به زبان ساده اين مفهوم به معني برقراري ارتباط هر ابزار با اينترنت يا با ابزارهاي ديگر از طريق يك سوييچ خاموش و روشن است. اين دامنه هر ابزاري از تلفن‌هاي همراه، قهوه‌سازها، ماشين‌هاي لباس‌شويي، هدفون‌ها، لامپ‌ها، ابزارهاي پوشيدني و تقريباً هرچيزي كه فكرش را بكنيد در برمي‌گيرد. بنابر گفته‌هاي پيشين، هر ابزاري كه يك سوييچ خاموش- روشن داشته باشد شانس اين را داراست كه بخشي از IoT به حساب آيد.

به‌گفته مؤسسه پژوهشي گارتنر تا سال 2020 بيش از 26 ميليارد ابزار مرتبط با هم در دنيا وجود خواهد داشت. تعداد اين ارتباطات سرسام‌آور است. برخي ديگر اين ميزان را تا 100ميليون ابزار مرتبط تخمين زده‌اند. IoT در حقيقت شبكه عظيمي از «اشيا» مرتبط با هم است كه انسان‌ها را نيز در برمي‌گيرد. اين ارتباط مي‌تواند به‌صورت انسان با انسان، انسان با اشيا و اشيا با اشيا تعريف شود.

نحوه تأثيرگذاري اينترنت‌اشيا بر شما
يكي از قوانين جديد آينده با مضمون «هرچيزي كه قابليت اتصال داشته باشد، متصل خواهد شد» تعريف مي‌شود اما سؤال اين‌جاست كه چرا شما براي ارتباط با يكديگر به اين همه ابزار متصل به هم نياز داريد؟

فرض كنيد كه در مسيري مشغول رانندگي براي رسيدن به يك جلسه كاري هستيد؛ اتومبيل شما به برنامه كار‌ي‌تان دسترسي دارد و در حال حاضر مي‌داند كه بهترين مسير براي رسيدن به محل جلسه چيست و درصورتي كه ترافيك سنگيني پيش رو باشد اتومبيل شما با ارسال يك پيام متني به ساير شركت‌كنندگان آنها را در جريان دير رسيدن شما قرار مي‌دهد. يا در مورد اينكه تجهيزات اداري شما بدانند چه زماني ميزان برق كم مي‌شود و به‌صورت اتوماتيك آن را بازتنظيم كرده و افزايش دهند، چطور؟ در مقياس وسيع‌تر IoT مي‌تواند در مواردي مانند شبكه‌هاي حمل و نقل «شهرهاي هوشمند» به‌كار گرفته شود كه به ما براي كاهش هزينه و افزايش كارآمدي در خصوص چيزهايي مانند استفاده از انرژي كمك كند و اين امر در درك شرايط كار و زندگي و بهبود آن بسيار سودمند است.

وضعيت‌حال‌حاضر
با كمي كنكاش در خصوص تأثيرات IoT بر زندگي، مي‌بينيم كه گفتگوها و اظهارنظرها در اين خصوص كه سال‌هاست شروع شده، در همه جاي دنيا وجود دارد. همچنين ما سعي داريم پي ببريم درصورتي‌كه ابزارهاي بيشتر و بيشتري به IoT متصل شوند چه فرصت‌ها و چالش‌هايي پيش روي ما قرار خواهد گرفت. در حال حاضر بهترين كاري كه مي‌توانيم انجام دهيم اين است كه دانش‌مان را درخصوص ماهيت IoT و تأثيرات بالقوه‌اي كه مي‌تواند روي نحوه كار و زندگي ما داشته باشد، بالا ببريم.
منبع: خبرنامه اختصاصي شركت پيشرونگار هدف- شماره دوم

آفتانا


Rss Services Print  -(1 Body)  Visitor Count: 8057
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image