جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
افزايش 80 برابري مشتركان اينترنت موبايلشبكه ملي اطلاعات هيچ وقت به پايان نمي‌رسد

افزايش 80 برابري مشتركان اينترنت موبايلشبكه ملي اطلاعات هيچ وقت به پايان نمي‌رسد
ايتنا- وزير ارتباطات از افزايش 80 برابري مشتركان اينترنت تلفن همراه ظرف دو سال گذشته خبر داد.
Date:1394/6/30

محمود واعظي شب گذشته به مناسبت فرارسيدن هفته دولت به ارائه‌ي توضيحاتي درباره عملكرد دو ساله خود در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پرداخته و در خصوص مسائلي مانند افزايش پهناي باند، شبكه ملي اطلاعات، وضعيت خدمات‌دهي اپراتورها پس از ارائه‌ي خدمات نسل سه، فيلترينگ هوشمند، پارازيت‌ها و غيره صحبت كرد.

به گزارش ايتنا از ايسنا، وي در بخشي از صحبت‌هاي خود در خصوص وضعيت پارازيت‌ها متذكر شد: از ابتداي دولت اين موضوع به عنوان امري جدي در نظر گرفته شد و در كل نيز سلامت مردم براي هر دولت و نظامي اصلي مهم به شمار مي‌رود.

وزير ارتباطات متذكر شد: برهمين اساس بارها و بارها در اين باره تاكيد شده و اكنون سازمان تنظيم مقررات ارتباطات و سازمان انرژي اتمي به‌طور دائم وضعيت پارازيت‌ها را در سطح شهر رصد مي‌كنند و با مشكلاتي كه در اين زمينه وجود داشته باشد و مواردي كه حجم پارازيت‌ها بيشتر از حد مجاز باشد با جديت برخورد مي‌كنند تا مردم مطمئن باشند بحث سلامت آنها مورد توجه جدي دولت قرار دارد.

واعظي همچنين متذكر شد: به هر حال مقام معظم رهبري روي مساله‌ي سلامت مردم تاكيد ويژه دارند تا هر كاري كه به سلامت مردم لطمه مي‌زند بدون اغماض مورد برخورد قرار گيرد.

وزير ارتباطات در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود درباره وضعيت آنتن‌دهي اپراتورهاي موبايل و اختلالاتي كه گاهي پس از ارائه‌ي خدمات نسل سه ايجاد شد نيز توضيح داد: براي نسل سه و ارائه خدمات نسل‌هاي بالاتر لازم بود سايت‌هاي جديدي نصب شوند كه به هرحال نصب اين BTS‌ها در مناطق مختلف گاهي موجب مي‌شد برخي مناطق براي دوره‌اي با مشكلاتي مواجه شود، اما اكنون اين مساله تقريبا انجام شده است.

وي همچنين از اعطاي اجراي طرح رومينگ ملي ياد كرده و متذكر شد: با اجراي اين طرح هر دو مي‌توانند در صورتي كه اپراتور آنها در نقطه‌اي فاقد پوشش مناسب است از خدمات اپراتور ديگر بهره بگيرند.

واعظي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود در برنامه گفت‌وگوي ويژه خبري به ارائه توضيحاتي در خصوص شبكه ملي اطلاعات پرداخته و اظهار كرد: شبكه ملي اطلاعات هيچ گاه به پايان نمي‌رسد و هميشه در حال تكميل شدن است، چرا كه اكنون زيرساخت‌هاي اين شبكه آماده شده و هرگاه دستگاهي اطلاعات خود را بر روي اين شبكه قرار دهد، بخش ديگري از اين شبكه تكميل شده است. در واقع اين شبكه مانند يك شبكه آب‌رساني است كه به مرور زمان وضعيت خدمت‌رساني آن تسهيل مي‌شود.

وزير ارتباطات همچنين در خصوص ايرانيان نت كه اپراتور چهارم يا اپراتور فيبر نوري به شمار مي‌رود، گفت: شركت ايرانيان نت اين وظيفه را به دنبال دارد كه در فاز اول فيبر نوري را به مراكز كسب‌وكار، دانشگاه‌ها و سپس به منازل برساند. زماني كه اين كار انجام شود مردم مي‌توانند انواع و اقسام خدمات را با سرعت بالا دريافت كنند. اكنون نيز اين طرح به صورت پايلوت در استان البرز در حال اجراست و قم نيز به عنوان يكي از طرح‌هايي كه محتواي فاخر بسياري دارد شرايطي را دارا شده تا محتواي خود را در ديتاسنتر قرار دهد.

وي در ادامه‌ي صحبت‌هاي خود درباره بحث ترانزيت ترافيك نيز اظهار كرد: موقعيت جغرافيايي ايران به گونه‌اي است كه هم كشورها را به ما وابسته مي‌كند و هم مي‌تواند منافع اقتصادي خاصي را براي ما به دنبال داشته باشد. در اين حوزه در ابتداي كار دولت ظرفيت‌هاي موجود 116 گيگابيت در ثانيه بود كه اكنون اين رقم به حدود 558 گيگابيت در ثانيه افزايش افزايش پيدا كرده است.

واعظي در عين حال به افزايش 70 برابري مشتركان اينترنت موبايل اشاره كرد و يادآور شد: تعداد كاربران اينترنت موبايل طي دو سال گذشته از حدود 250 هزار مشترك به بالغ بر 20 ميليون رسيده است.

اما وزير ارتباطات در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود در پاسخ به اين سوال كه گاه در ميان عامه مردم اينگونه تصور مي‌شود كه با آغاز به كار شبكه ملي اطلاعات دسترسي به اينترنت جهاني محدود خواهد شد، توضيح داد: همانطور كه بارها و بارها اعلام شده و پيش از اين هم در مجلس به تصويب رسيده است از جمله حقوق شهروندي دسترسي آزاد به اطلاعات است كه در اين دولت نيز اين موضوع مورد توجه قرار گرفته و در اين خصوص جلساتي در وزارت ارشاد تشكيل مي‌شود. به هرحال دولت به حريم خصوصي افراد اعتقاد دارد و ما وظيفه خود مي‌دانيم كه از اين حريم پاسداري كنيم.

وي ادامه داد: حال اين‌كه ديتاسنترهاي داخلي ايجاد شده و ميزباني سايت‌ها در داخل كشور انجام بگيرد موضوعي است كه طبيعتا افزايش سرعت دسترسي براي كاربران را به دنبال دارد. نكته ديگر آن است كه در اين راستا اطلاعات مردم و هويت آنها نيز محفوظ است و مانند تلفن كه مردم مي‌توانند آزادانه استفاده خود را داشته باشند در مبحث اينترنت نيز ما به دنبال آن هستيم كه مردم در استفاده از اين ابزار آسايش داشته باشند.

واعظي در ادامه‌ي صحبت‌هاي خود به ارائه توضيحاتي درباره فيلترينگ هوشمند پرداخته و متذكر شد: در اجراي فاز اول اين برنامه حدود 87 درصد توفيق داشته‌ايم و اكنون در شرايطي فاز دوم اين طرح دنبال مي‌شود كه ما اميدواريم تا پايان سال اجراي آن تكميل شود.

وزير ارتباطات همچنين به بحث شيوه‌هاي انتقال ترافيك اشاره كرد و گفت: اولين روش استفاده از شبكه فيبر نوري است كه در اين زمينه پيش از روي كار آمدن دولت يازدهم حدود 51 هزار كيلومتر شبكه فيبر نوري داشتيم كه طي يكسال و نيم گذشته حدود 5000 كيلومتر به ظرفيت بين استاني اين بخش اضافه شد و اكنون بنابر آن است طي يكسال و نيم آينده حدود 12 تا 13 هزار كيلومتر به اين ظرفيت اضافه شود.

وي همچنين به اجراي طرح هاب ماهواره‌اي ايران اشاره كرده و يادآور شد: با اجراي اين طرح دسترسي در نقاط مختلف از كشتي و هواپيما گرفته تا سكوهاي نفتي و نقاط صعب‌العبور ميسر شود.

واعظي درباره ظرفيت خطوط E1 متذكر شد: در ابتداي اين دولت ظرفيت اين بخش حدود 450 خط E1 بود كه اكنون اين رقم به بيش از يك ميليون و 300 هزار خط رسيده است.

وزير ارتباطات در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به ارائه‌ي توضيحاتي در خصوص ماهواره‌هاي ايراني پرداخت و گفت: در اين زمينه لازم است دو ماهواره ملي داشته باشيم كه در اين زمينه فعاليت‌ها آغاز شده است. از سوي ديگر تاكنون تعدادي ماهواره آزمايشي نيز فرستاده‌ايم كه در مدار پايين مدار لئو قرار گرفته‌اند.

وي همچنين متذكر شد: اكنون بخشي از اين كار نيز به بحث پرتابگر ماهواره مربوط مي‌شود كه در اين زمينه ايران اكنون تكنولوژي ماهواره‌بر را ندارد و نمي‌تواند ماهواره‌هايي كه حدود دو تا سه تن وزن دارند را با بهره‌گيري از اين ابزار در مدار لئو كه مدار بسيار بالايي محسوب مي‌شود، پرتاب كند، اما اكنون تلاش‌ها در حال انجام است تا طي سال‌هاي آينده در اين بخش نيز موفقيت‌هايي حاصل شود.

ايتنا


Rss Services Print  -(11 Body)  Visitor Count: 2262
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image