|
حل مشكل موازيكاري مركز متما و رگولاتوريرگولاتوري مرجع سنجش سرعت اينترنت در كشور شد
ايتنا- جهانگرد: مركز متما بررسيهاي كيفي شبكه و ترافيك را انجام ميدهد كه يكي از خروجيهاي آن بحث سنجش سرعت اينترنت بوده است.
Date:1394/8/5
|
در حاليكه مركز متما و رگولاتوري اعداد متفاوتي را از نتايج سنجش سرعت شركتهاي اينترنتي اعلام ميكردند معاون وزير ارتباطات از واگذاري كامل اين مسئوليت به رگولاتوري براي حل اين موازيكاري و تناقض خبرداد.
به گزارش ايتنا از فارس، نصرالله جهانگرد در همايش تلكام 2015 در پاسخ به سوال درباره موازيكاري مركز متما (توسعه و مديريت اينترنت) و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در سنجش سرعت و كيفيت سرويس اينترنت اظهارداشت: مركز متما بررسيهاي كيفي شبكه و ترافيك را انجام ميدهد كه يكي از خروجيهاي آن بحث سنجش سرعت اينترنت بوده است.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: مشتركان با مراجعه به سايت مركز متما (در زير مجموعه سازمان فناوري اطلاعات ايران) سرعت سرويس اينترنت خود را اندازهگيري ميكردند و با توجه به اينكه اغلب نتيجه تست سرعت از سرعت اسمي فروخته شده كمتر بود در سامانه 195 وزارت ارتباطات شكايت ميكردند.
وي گفت: پس از مدتي متوجه شديم كه حدود 80 درصد شكايات اين سامانه مربوط به سازمان فناوري اطلاعات است كه در نتيجه سنجش سرعت اينترنت اتفاق افتاده است.
جهانگرد گفت: بنابراين در جلسه داخلي وزارتخانه تصميم گرفته شد كه وظيفه سنجش سرعت به رگولاتوري سپرده شود و سامانه سنجش سرعت نيز از ساير مركز متما به سايت رگولاتوري منتقل شد.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: اين تصميم از اين رو اتخاذ شد كه رگولاتوري به صورت مستقيم با ارائه دهندگان سرويس در ارتباط است و بهتر است نتايج ارزيابي سرويس اين شركتها را نيز رگولاتوري اعلام كند.
جهانگرد در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اينكه پس از اين، آيا آمارهاي مربوط به ضريب دسترسي كاربران به اينترنت يا تعداد دسترسيها و تعداد مشتركان شركتهاي اينترنتي نيز همچنان توسط مركز متما اعلام خواهد شد يا اين آمار نيز حذف ميشوند، گفت: ارائه آمارهاي مربوطه ادامه مييابد و اين بخش از فعاليت مركز و سايت باقي خواهد ماند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات توضيح داد: علاوه بر اين از يك سال و نيم پيش، مركز متما كار همكاري رسمي را با مركز آمار براي استخراج شاخصهاي رسمي ICT در كشور آغاز كرده كه اين شاخصها به مراجع جهاني نيز اعلام ميشوند و روي سايت مركز متما نيز قرار ميگيرند.
وي با بيان اينكه آمار و شاخصها هميشه در كشور موضوع تداخل بوده است، گفت: با اين اقدام تلاش كردهايم كه آمار به صورت رسمي از طريق مركز آمار اعلام شود و سپس نسخهاي از آن توسط مركز متما منتشر شود.
وي با ذكر مثالي توضيح داد: هماكنون تعداد سيمكارتهاي متصل به اينترنت 40 ميليون سيمكارت است اما در واقعيت كمتر از 20 ميليون نفر از اينترنت سيمكارت استفاده ميكنند همچنين درصد استفاده از سيمكارت در ايران 105 درصد اعلام ميشود اما طبق آمار مشتركان فعال در لحظه، حدود 80 درصد ايرانيها سيمكارت دارند.
ايتنا
|
تگ ها:
|
-(11 Body)
Visitor Count:
2413
|
|