جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
فروزنده، كانديداي حوزه اينترنت از گروه اتحاد 15در سازمان براي بقاء و توسعه شركت‌هاي اينترنتي تلاش خواهيم كرد

فروزنده، كانديداي حوزه اينترنت از گروه اتحاد 15در سازمان براي بقاء و توسعه شركت‌هاي اينترنتي تلاش خواهيم كرد
ايتنا - متاسفانه بزرگ‌ترين مشكلي كه پيش روي شركت‌هاي فعال در حوزه اينترنت وجود دارد خطر حذف توسط شركت‌هاي بزرگ‌تر مي‌باشد.
Date:1390/7/20

فروزنده، كانديداي حوزه اينترنت از گروه اتحاد ?? است.
گفت‌وگو با وي را در ادامه مي‌خوانيد.

آقاي فروزنده، فكر مي‌كنيد در دوره آتي هيئت مديره اگر انتخاب شديد بتوانيد به تفرق ميان شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات اينترنت سر و ساماني دهيد؟
حتما، البته اين تفرق با توجه به آگاهي كه شركت‌ها نسبت به جايگاه سازمان پيدا كرده‌اند بسيار كاهش پيدا كرده است. مويد اين ادعا حضور جدي افرادي در ليست كانديداهاي اين دوره است كه در گذشته اعتقادي به وجود سازمان نظام صنفي به عنوان يك تشكل مردم نهاد نداشته و نهادهاي ديگري را متولي انجام امور صنفي در اين حوزه مي‌دانستند و امروز در كنار ما هستند و اين را بايد به فال نيك گرفت.

اصولا فكر مي‌كنيد چرا اين شركت‌ها در دو گروه و مجموعه موازي حضور دارند؟
اگر منظورتان از دو گروه سازمان نظام صنفي رايانه‌اي و انجمن شركت‌هاي اينترنتي است بايد بگويم كه بودن دو مجموعه در اين حوزه منافاتي با هيچ قانوني ندارد، خود بنده نيز در مواردي با انجمن همكاري داشته‌ام و به نظر بنده بودن انجمن در كنار سازمان مي‌تواند حتي در رفع موانع و توسعه كسب و كار در اين حوزه موثر باشد. اما واضح است كه جايگاه و رسالت سازمان و انجمن متفاوت بوده، نمي‌توانند و منطقي نيست كه موازي عمل كنند. سازمان به عنوان يك نهادي كه بصورت كشوري فعال بوده و داراي يك ساختار بزرگ است كه در همه حوزه‌ها حضور دارد. خود شركت‌ها هم به اين موضوع اعتقاد عميقي دارند.

از طرفي بديهي است سازمان و كميسيون‌هاي اينترنت و PAP بهتر از اين‌ها مي‌توانستند عمل كنند اما موفقيت‌هايي كه در از بين بردن موانع و تهديدات جدي در اين حوزه صورت گرفت و شركت‌ها كه بعضا خودشان از ادامه راه مايوس شده بودند ديدند كه با كمك و حضور در سازمان مشكلات يكي پس از ديگري از پيش رو برداشته شد باعث گرديد اين تفرق به حداقل برسد.

به عقيده بنده رفع نواقص موجود مثل ادغام دو كميسيون اينترنت و PAP ،دادن ابزار مناسب و اختيارات قانوني بيشتر به اين كميسيون به منظور جذب مشاركت حداكثري اعضاي صنف، ايجاد روش مناسب براي انتقال سريع و به موقع مشكلات به كميسيون، بررسي و تصميم گيري جهت حل مشكلات ارجاع شده و اطلاع رساني به موقع در خصوص تصميمات گرفته شده و مراحل پيشرفت كار به شكلي كه تاثيرات آن بطور مشهود توسط شركت‌ها قابل رويت باشد و كسب وكار آن‌ها از رونق بيشتري برخوردار گردد، قطعا در از بين بردن اين تفرق و كمك به همگرايي صنفي بي تاثير نخواهد بود.

شما در دوره گذشته هم در كميسيون اينترنت فعاليت‌هاي زيادي داشتيد و عضو تعاوني تفتان بوديد. هدفتان از ايجاد اين تعاوني چه بود؟ كميسيون اينترنت از سال ?? كه اولين فراخوان مزايده تبادل ترافيك بين‌الملل صادره و وارده توسط شركت زيرساخت منتشر شد در خصوص دفاع از حقوق بيش از ??? شركت داراي مجوز اين فعاليت وارد عمل شد.
اين فعاليت در ابتدا منجر به ابطال فراخوان اوليه گرديد.در جلسه اي كه بنده به عنوان نماينده كميسيون اينترنت با دكتر سليماني وزير محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات داشتم ضمن توضيح موارد اشكال آن فراخوان شامل عدم قيد كلمهVOIP در عنوان فراخوان شناسايي پيمانكار براي تبادل ترافيك بين الملل خواهش كردم شرايط خاصي براي جمع شركت‌هاي داراي مجوز در نظر گرفته شود كه ايشان ضمن دستور به ابطال مزايده به مدير عامل وقت شركت زيرساخت، در نظر گرفتن امتياز ويژه براي حضور جمعي شركت‌هاي داراي مجوز را به شركت زيرساخت تكليف نمودند.

در نتيجه اين جلسه تمديد فراخوان مربوط به مزايده تبادل ترافيك بين‌الملل و اضافه شدن امتياز براي شركت به صورت گروهي و در قالب كنسرسيوم در مزايده گرديد.

بعد از برگزاري مزايده و شناسايي برندگان، مدير عامل وقت زيرساخت تلاش زيادي براي حذف ??? شركت داراي مجوز نمود كه با واكنش به موقع سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و پيگيري‌هاي سازمان نظام صنفي رايانه‌اي با مراجع قضايي اين تلاش بي‌نتيجه ماند.
هدف ما از ايجاد اين تعاوني، پيگيري حقوق مالي و صنفي اعضاء در قالب يك گروه تجاري جديد بود كه تاكنون فعال است و توانسته است منشاء اثرات زيادي براي صنف و شركت‌هاي اينترنتي شود.

فكر مي‌كنيد مهم‌ترين موضوعي كه در دوره آينده مي‌تواند در دستور كار شما و دوستان‌هم گروه‌تان قرار گيرد چيست؟
متاسفانه بزرگ‌ترين مشكلي كه پيش روي شركت‌هاي فعال در حوزه اينترنت وجود دارد خطر حذف توسط شركت‌هاي بزرگ‌تر مي‌باشد. شركت‌هايي مانند شركت‌هاي مخابرات استاني كه بواسطه قدمت حضور در بازار، انحصار خيلي از امكانات مثل سيم مسي و شبكه فيبر نوري و نيز در اختيار داشتن پروانه‌اي كه تمام سرويس‌ها وخدمات را شامل مي‌باشد تهديدي جدي براي شركت‌هاي كوچك‌تر و حتي مردم مي‌باشد.
بنا داريم در اين زمينه فعاليت‌هاي بيشتري داشته باشيم.
اعضاي اينترنتي حاضر در گروه اتحاد پانزده با سابقه طولاني و موثر در اين حوزه و با در اختيار داشتن تجربيات فراوان در انعكاس و پيگيري موارد مشابه از مراجع ذيربط، ضمن آمادگي كامل براي دفاع از حقوق شركت‌هاي اينترنتي متوسط و كوچك تمام تلاش خود را براي افزايش روند رشد تمام شركت‌ها خواهند داشت.

البته موضوعات مهم ديگري نظير رفع انحصار در ورود اينترنت بر روي بستر شركت ارتباط زيرساخت به منظور كاهش قيمت براي شركت‌ها و مصرف كننده و بهبود كيفيت، پيش بيني ابزار و روش‌هايي براي نظارت بر كيفيت سرويس‌هاي ارايه شده توسط شركت‌هاي زيرساخت و مخابرات ايران كه بعضا پاسخگوي مشكلات نيستند، در برنامه واهداف ما وجود دارد.

ايتنا


Rss Services Print  -(6 Body)  Visitor Count: 1530
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image