وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ايران را نخستين كشوري دانست كه ايده راه اندازي شبكه ملي اطلاعات را مطرح كرد و گفت: پس از ايران، امريكا نيز اعلام كرد اينترنت فعلي فضاي مناسبي براي ارائه اطلاعات نيست و به اينترنت جديدي نياز است.
به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)، رضا تقي پور امروز دوشنبه در پنجمين كنفرانس نظام اداري الكترونيك با تاكيد بر اينكه ايران نخستين كشوري بود كه اعلام كرد فضاي اينترنت كنوني براي ارائه اطلاعات با ارزش مناسب نيست، ادامه داد: پس از آن ايده راه اندازي شبكه ملي اطلاعات را با ويژگيهاي شبكهاي امن، پايدار و با ظرفيت بالا، مطرح كرديم حتي پس از اين اعلام ايران بود كه امريكا نيز اعلام كرد اينترنت فعلي فضاي مناسبي براي ارائه اطلاعات نيست و به اينترنت جديدي نياز است.
وي با اشاره به وضعيت فعلي ارتباطات در كشور از فروش 91 ميليون سيمكارت موبايل در ايران خبر داد و گفت: هر نفر در ايران 1.3 عدد سيمكارت دارد؛ همچنين ايران داراي بيشترين ضريب نفوذ تلفن ثابت در خاورميانه است.
تقي پور با بيان اينكه براي ارائه خدمات الكترونيك، زيرساخت مناسبي در كشور ايجاد شده گفت: در نتيجه اقدامات صورت گرفته در اين حوزه هم اكنون ظرفيت IP داخل كشور به 500 گيگابيت بر ثانيه رسيده كه در كلان براي ارائه تمام كاربردهاي الكترونيكي كافي است براي مثال در انتخابات مجلس نهم، تمام 56 حوزه به صورت آنلاين و يكپارچه با يك مركز در ارتباط بودند و برنامه پنجم توسعه كشور نيز به بحث يكپارچه سازي اطلاعات، تاكيد ويژه اي دارد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به فعاليت كميته خدمات دولت الكترونيك در زيرمجموعه كارگروه فاوا اشاره كرد و ادامه داد: نقشه راه خدمات الكترونيكي دولت پس از تهيه در كميته مربوطه در كارگروه فاوا به تصويب رسيد و آماده رونمايي است
|