واعظي؛ شركتها براساس قرارداد حجم اينترنت ارائه دهند / مردم تخلفات را گزارش كنند
Date:1393/12/23 Visitor: 1747

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اينكه تعداد كمي از شركت هاي خدماتي ارائه دهنده اينترنت كم فروشي مي كنند، گفت: شركت ها مكلف هستند تا براساس قرارداد حجم اينترنت در اختيار مشتركين قرار دهند لذا مردم نيز مي توانند از طريق شماره 195 موضوعات را گزارش كنند.

محمود واعظي روز شنبه به مناسبت هفته درختكاري با كاشت نهالي در محوطه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: با شركت هايي كه اقدام به كم فروشي اينترنت مي كنند چندين جلسه تشكيل و از آنها خواسته شده تا براساس قرارداد حجم اينترنت در اختيار مشتركين قرار دهند.

وي ادامه داد: معاون سازمان تنظيم ارتباطات و تنظيم مقررات راديويي نيز مامور رصد كردن نحوه عملكرد اين شركت ها مي باشد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، اظهار داشت: حق مردم است كه شركت ها براساس قراردادي كه با مردم براي دريافت خدمات اينترنتي امضاء مي كنند، به مردم خدمات اينترنتي ارايه دهند.

واعظي تصريح كرد: با تعدادي از اين شركت ها برخورد كرده ايم ولي به دليل سرمايه گذاري كه براي اين بخش كرده اند، اسامي آنها اعلام نشده بلكه اين برخورد ها هم به صورت كتبي و هم شفاهي بوده است.

وي در خصوص اقدامات صورت گرفته نسبت به اظهارات رييس جمهوري در ارديبهشت ماه سال جاري در اعتراض به نحوه پهناي باند و سرعت اينترنت نيز گفت: با تمام تلاش پيگير دستور رييس جمهوري در اين زمينه هستيم.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: زماني كه صحبت از اين موضوع شد پهناي باند اينترنت 700 مگابيت برثانيه بود ولي امروز اين پهنا به يكهزار و 600 مگابيت بر ثانيه افزايش يافته است، هرچند درباره استفاده از پهناي باند بين الملل نيز براساس فرمول 80 درصد داخلي و 20 درصد خارجي عمل مي كنيم.

واعظي اظهار داشت: سال گذشته تعداد كاربراني كه از اينترنت خانگي استفاده مي كردند، سه ميليون و 300 هزار مشترك بود كه امروز اين تعداد به بيش از هشت ميليون مشترك افزايش يافته است.

وي خاطرنشان كرد: امروز كاربراني كه توسط موبايل از اينترنت استفاده مي كنند، بيش از 10 ميليون مشترك است و با اين سرعتي كه به پيش مي رويم اميدواريم روزي برسد كه كسب منتظر دريافت اينترنت نباشد و افزايش كيفيت و سرعت به اندازه قابل توجهي افزايش يافته باشد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تصميم گيري نسبت به محتواي پيامك هاي تبليغاتي نيز گفت: سياست هاي مربوط به پيامك هاي تبليغاتي هم براي تبليغات و هم ارزش افزوده به تصويب رسيده و كميته اي در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و با عضويت 9 دستگاه امور مربوط به محتوا را مورد بررسي قرار مي دهند.

واعظي تصريح كرد: نحوه برخورد با متخلفين نيز در اين سياست ها مشخص شده لذا آمادگي داريم با توجه به اينكه زيرساخت اين موضوع در اختيار اين وزارتخانه قرار دارد در صورت لزوم محدوديت هايي را ايجاد كنيم.

وي درخصوص دلايل تاخير در ارائه تلفن ثابت نيز افزود: متاسفانه در سالهاي گذشته بايد سرمايه گذاري هاي لازم براي توسعه شبكه صورت مي گرفت كه اين اقدام انجام نشده و گاها به دليل سياست سهامداران در خصوصي سازي كمتر به اين موضوع توجه شده است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اضافه كرد: به نظر مي رسد سهامداران اگر اين رويه را ادامه دهند در آينده با مشكلات جدي مواجه خواهند شد و بايد نسبت به اين موضوع تجديدنظر كنند تا درآمدي را كه كسب مي كنند به ويژه در شركتهاي تلفن همراه در زمينه توسعه هزينه نمايند.

در اين مراسم از باغباناني كه در محوطه وزارت ارتباطات وفناوري اطلاعات مشغول فعاليت بودند از سوي واعظي تقدير به عمل آمد.