آفتاب: وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از فعاليت نسل پنجم تلفن همراه تا پايان برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: تا پايان دولت يازدهم همه روستاهاي بالاي ده خانوار صاحب اينترنت ميشوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در همايش سياستهاي علم و فناوري در برنامه ششم توسعه از تصميم وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات براي كاهش تصديگري در حوزه ICT خبر داد.
وي افزود: دعوت از بخش خصوصي براي سرمايهگذاري در حوزه ICT مهم است و بايد نهضت توليد محتوا و نرم افزار در كشور ايجاد و دانشجويان براي فعاليت در اين حوزه تشويق شوند.
واعظي ادامه داد: بايد به سمت دسترسي آسان به اينترنت حركت كنيم و همه ارگانها به سيستم مجازي مسلح شوند تا مردم به راحتي كارهاي خود را انجام دهند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات كوچك سازي دولت را از طريق دولت الكترونيك مقدور دانست و گفت: شكاف ديجيتالي و طبقاتي در حوزه ما بايد از بين برود.
وي در ادامه به ضروت توجه ويژه به مناطق محروم و كمتر برخوردار روستايي اشاره كرد و اظهار داشت: تا پايان امسال روستاهاي تا 20 خانوار را صاحب تلفن خواهيم كرد و سال آينده روستاهاي بالاي 10 خانوار صاحب تلفن ميشوند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تصريح كرد: امسال 8 هزار روستا صاحب اينترنت شدند و سال آينده 30 هزار روستا صاحب اينترنت خواهند شد.
وي تأكيد كرد: تا پايان دولت يازدهم همه روستاهاي كشور كه بالاي 10 خانوار باشند، صاحب اينترنت خواهند شد.
واعظي خاطر نشان كرد: استفاده از سه لايه فيبرنوري، راديويي و ماهوارهاي بايد پشتيبان هم باشند و خوشبختانه در ايران كارهاي خوبي در اين رابطه صورت گرفته است.
وي به ضرورت عبور از پست سنتي اشاره كرد و گفت: آي تي در خدمت پست قرار گرفته است كه ضمن سهولت كارها باعث كاهش ترافيك هم ميشود، در برنامه ششم توسعه بايد به مسئله علم فضا و ساخت ماهواره توجه كنيم.
واعضي ادامه داد: تا پايان دولت يازدهم فعاليت موبايل نسل سه و چهار در سراسر كشور نهايي ميشود، در شش ماه گذشته در 220 شهر موبايل نسل سوم و در بيش از 40 شهر موبايل نسل چهار فعاليت ميكند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تأكيد كرد: اميدواريم تا پايان برنامه ششم توسعه نسل پنجم تلفن همراه را به مردم تقديم كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به مسئله تحريمها و رشد علمي كشور اشاره كرد و گفت: تا زماني كه تحريم است آيا ميتوان به رشد علمي 8 درصد رسيد؟ اگر قرار است به رشد علمي 8 درصد برسيم بايد محدوديتهاي داخلي را برطرف كنيم و اگر موانع و الزامات دروني را برطرف نكنيد صرفا يك انشاي خوب مينويسيم.
واعظي تأكيد كرد: براي رشد علمي بايد به محدوديتها و الزامات نيز توجه كنيم و در برنامه ششم توسعه به اقتصاد دانشبنيان توجه كنيم.
وي افزود: اگر در اجراي برنامه پنجم توفيق نداشتيم به دليل ضعف در اجرا بود و در قانون مشكلي وجود ندارد اگر پژوهش بومي باشد و توسط دانشمندان كشور صورت بگيرد ارزش افزوده بوجود ميآورد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پايان خاطر نشان كرد: در برنامه توسعه ششم راهي نداريم مگر اينكه به تحقيق و پژوهش بها بدهيم.
|