وزير ارتباطات اعلام كرد:در سال جاري موردي مبني بر غير استاندارد بودن حدود پرتوگيري آنتنها گزارش نشده است.
به گزارش خبرنگار ايسنا، محمود واعظي به تازگي بر روي صفحه خود در شبكههاي اجتماعي مطالبي در خصوص اينترنت اشياء و تشعشعات موبايلي منتشر كرده و در قالب آن توضيحاتي در اين خصوص ارائه كرده است.
بحث تشعشعات موبايلي و تاثيرات آن بر سلامت انسان سالهاست در سطح جهان مطرح بوده و درايران نيز كارگروهي براي ارزيابي اين موضوع تشكيل شده و نتيجه گزارشات خود را به رياست جمهوري ارائه كردند.
حال وزير ارتباطات كشور با اشاره به بررسي هاي صورت گرفته بر روي اين موضوع توضيحاتي ارائه كرده و بر استاندارد بودن حدود تشعشعات تاكيد دارد.
محمود واعظي در مطلب خود در اين زمينه آورده است:« با توجه به نتيجه اندازه گيريهاي انجام شده و اعلام نظر دفتر امور حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژي اتمي ايران در سال جاري،موردي مبني بر غير استاندارد بودن حدود پرتوگيري آنتن ها گزارش نشده و نتايج تمامي اندازهگيري ها پائين تر از حد مجاز بودهاند.
به منظور نظارت در اين خصوص،علاوه بر مواردي از قبيل شناسنامه دار كردن دكلها كه تاكنون كاربردي شده اند،طراحي،خريد،نصب و راهاندازي كردن شبكه اندازه گيري شدت امواج مغناطيسي در تمام مناطق تهران به عنوان پايلوت منعقد شدهاند.
در اين خصوص طراحي شبكه،مكان يابي سايت ها،تحويل و آزمايش بخش اول تجهيزات انجام شده است.»
اما واعظي در خصوص اينترنت اشياء يا IOT نيز مواردي را مطرح كرده و متذكر شده است:«ما به منظور همگامي با توسعه اينترنت و ابزارهاي مربوط به آن در ايران،شوراي راهبري طرح اينترنت اشياء را تشكيل داديم.
نخستين نشست اين شوراي راهبري روز پنجشنبه تشكيل شد.در اين نشست بر اهميت اجراي طرح اينترنت اشياء براي بالا بردن بهره وري در كشور تاكيد شد و مقرر گرديد تا در طول پنج سال يك پارك اينترنت اشياء براي هماهنگي و اثربخشي تمامي فعاليت هاي مرتبط در كشور ايجاد گردد.»
انتهاي پيام
|