جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ببر سيبري
-(2 Body) 
ببر سيبري
Visitor 496
Category: دنياي فن آوري
نام علمي : Panthera tigris altaica
وضعيت جمعيت : برآورد ها نشان مي دهد که فقط حدود 5000 عدد از اين ببر در دنياي وحشي و آزاد موجود باشد اما تعدادي نيز در باغ وحش هاي کشورهاي مختلف موجود مي باشد.
توزيع و پراکندگي : بنظر مي رسد که گله هاي پر جمعيت ببر ابتدا در سيبري و خاور دور زندگي مي کرده اند. اما برخي گله هاي کوچک نيز در شمال چين و کره شمالي نيز وجود داشته اند.
محل زندگي : ببرها عموما" در جنگلهاي پر از درختان بلند مانند کاج زندگي مي کنند. به اينصورت راحت تر مي توانند خود را در ميان درختان پنهان کنند. هر ببر معمولا" در محدوده اي بين 64 تا 640 کيلومتر مربع زندگي مي کند و به عبارتي در آنجا حمکراني مي کند. در اين ميان قلمرو ببرهاي نر در محدوده هاي بزرگتر و ببرهاي ماده در محدوده هاي کوچکتري قرار دارد. معمول بر اين است که محدود قلمرو يک ببر نر با تعداد زيادي از ببرهاي ماده تداخل مي کند.
بچه ببرها در شش ماهگي از شير گرفته مي شوند
ابعاد بدن : ببر سيبري و خاور دور از گونه هاي ببر بنگال (Bengal) که در هند مشاهده شده است داري جثه بزرگتري مي باشد. اين گونه ببر داراي پوست کلفت تري مي باشد که توانايي آنها را براي زندگي در سرما بيشتر مي کند. طول ببرهاي نر سيبري به حدود سه متر مي رسد و وزن آنها حدودا" 220 کيلو گرم مي باشد، در حالي که براي يک ببر ماده اين مقادير معادل 2.5 متر و 130 کيلو گرم مي باشد.
توليد مثل : ببرهاي ماده از سن سه تا چهار سالگي قادر به توليد مثل مي باشند. طول مدت بارداري آنها حدود سه ماه و نيم مي باشد و در هر دوره بارداري تا چهار فرزند به دنيا مي آورند. بچه هاي ببر توانايي ديدن ندارند و نياز به مراقبت بسيار دارند. آنها از سن شش ماهگي از شير گرفته مي شوند و در 18 ماهگي تقريبا" مستقل زندگي مي کنند. ببرها - مانند انسانها - فصل خاصي براي توليد مثل ندارند اما اوج توليد مثل آنها در اواخر زمستان و اوايل بهار مي باشد.
رژيم غذايي : يک ببر بالغ به حدود 4.5 کيلو گرم غذا در طي روز نياز دارد اما مشاهده شده که تا يک ببر تا حدود 40 کيلو گرم هم طي يکروز غذا بخورد، در اينصورت تا يکي دو هفته غذا نخواهند خورد. از جمله غذاهاي مورد علاقه ببر مي توان به طاووس، خرگوش، خارپشت، آهو، گراز وحشي و گاو اشاره کرد.
ساير موارد : ببرها به شناکردن بسيار علاقه دارند. خطوطي که روي بدن آنها وجود دارد علاوه بر استتار مشخصه اي است براي تشخيص هر يک. ببرها معمولا" با قرار دادن علامتهايي توسط پنجه خود روي درختان، حدود قلمرو خود را مشخص مي کنند. قدرت بينايي يک ببر در شب شش برابر بيشتر از يک انسان مي باشد. ببرها مي توانند تا 20 سال در باغ وحش و تا 15 سال در طبيعت زندگي کنند.
منبع:http://www.senmerv.com
Add Comments
Name:
Email:  
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image