|
تأثير اشتغال زنان بر تربيت فرزندان /1تهديد نفوذ اينترنت و ماهواره در خانوادههاي داراي مادر شاغل
خبرگزاري فارس: يك استاد دانشگاه تهران گفت: اگر در خانوادهاي زن و مرد هر دو شاغل باشند، با توجه به نفوذ اينترنت و ماهواره در خانوادهها و عدم نظارت مناسب والدين نسبت به فرزندان، خطرات قابل ملاحظهاي براي فرزندان ايجاد خواهد شد.
Date:1390/7/2
|
ابراهيم فياض در گفتوگو با خبرنگار زنان باشگاه خبري فارس «توانا» با بيان اينكه برخي از مشاغل تنها براي افراد مجرد قابل تعريف است، اظهار داشت: در برخي از مشاغل فرد به حدي درگير كار ميشود كه ممكن است در زندگي و روابط خانوادگي خود دچار مشكل شود.
وي عنوان كرد: در خانواده، مادر از جايگاه ويژهاي برخوردار است و تكيهگاه اصلي اعضاي خانواده شمرده ميشود و كار زياد وي در خارج از منزل موجب بروز مشكلاتي در خانواده ميشود البته كار زياد برخي از مردها نيز تأثير مستقيمي بر زندگي مشترك آنها ميگذارد و موجب ميشود آنها نتوانند ارتباط خانوادگي كافي و مناسبي با همسر و فرزندشان داشته باشند.
اين استاد دانشگاه تهران بيان كرد: اگر در خانوادهاي زن و مرد هر دو شاغل باشند، با توجه به نفوذ اينترنت و ماهواره در خانوادهها و عدم نظارت مناسب والدين نسبت به فرزندان، خطرات قابل ملاحظهاي براي فرزندان ايجاد خواهد شد.
وي ادامه داد: اشتغال زنان در برخي موارد به روابط خانوادگيشان لطمه وارد خواهد كرد همچنين مختل شدن روابط زن و شوهر تأثير بسيار مخربي بر روحيه فرزندان خواهد داشت.
فياض اضافه كرد: يكي از نقشهاي زن، ايجاد حالت جمعگرايي در بين اعضاي خانواده است و نبود مادر در خانواده موجب ايجاد حالت فردگرايي در فرد ميشود؛ در چنين حالتي بين فرزندان و والدين فاصله ايجاد شده و فرزند تابع منفعتهاي فردي خواهد شد.
وي افزود: ظهور چنين حالتي در فرد موجب عدم علاقه به تشكيل خانواده در آينده خواهد شد، دختران در چنين شرايطي خودمحور تربيت ميشوند و به جاي عشق ورزيدن به ديگران، تنها به كسب لذتهاي خود ميانديشند.
اين مردمشناس با تأكيد بر اينكه نبايد بگذاريم ازدواج معناي اصلي خود را از دست بدهد، عنوان كرد: خارج شدن جامعه از حالت خانوادهگرايي نشان دهنده شيوع منفعتگرايي، شهوت طلبي و بُعد فردگرايي در بين افراد جامعه است.
انتهاي پيام/ر
فارس
|
تگ ها:
|
-(14 Body)
Visitor Count:
2009
|
|